Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, revenire în forţă în fotbalul românesc! Vedeta se pregăteşte de o mare lovitură. Ce jucători vrea să aducă în Liga 1

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 decembrie 2021, 16:52 / Actualizat: 26 martie 2023, 13:33

Reclamă
Anamaria Prodan, revenire în forţă în fotbalul românesc! Vedeta se pregăteşte de o mare lovitură. Ce jucători vrea să aducă în Liga 1

Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan revenire în forţă în fotbalul românesc. Vedeta va fi patron la nou-promovata Academica Clinceni şi face orice pentru a salva de la retrogradare echipa din Ilfov. Italienii dau de gol super-mutările pe care le pregăteşte agentul FIFA. Urmează să ajungă trei jucători importanţi la Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan se pregăteşte să o salveze de la retrogradare pe Academica Clinceni şi aduce trei jucători importanţi la echipa din Ilfov. După ce a devenit finanţator la echipa din Clinceni, Anamaria Prodan este pusă pe fapte mari.

Anamaria Prodan, revenire în forţă în fotbalul românesc!

Presa din Italia spune că Anamaria Prodan urmează să aducă trei jucători italieni importanţi la echipa din Ilfov. Primul este Matteo Ardemagni, un atacant de 34 de ani de la echipa de ligă secundă Frosinone, anunţă tuttomercatoweb.com. Vârful italian are cifre bune. 102 de goluri în cele 440 de meciuri jucate în cariera sa. Atacantul intră curând în ultimele 6 luni de contract cu echipa sa.

Anamaria Prodan nu se opreşte aici. Îl vrea, din iarnă, la Academica Clinceni şi pe Lorenzo Lollo, mijlocaș central la Bari. Fotbalistul nu a jucat decât două minute în acest sezon pentru formația din al treilea eșalon italian. Giuseppe Rizzo este ultimul nume care ar putea să ajungă la Academica. Este tot mijlocaș central și tot în a treia ligă italiană. Jucătorul aparține de Pescara și a adunat 14 meciuri în actuala ediție.

„Anamaria Prodan, fostul președinte de la Hermannstadt, a cumpărat Academica Clinceni, un club românesc din prima ligă. Și o linie directă va fi deschisă către Italia. Discuțiile progresează, Anamaria Prodan este serioasă. Academica Clinceni plănuiește un viitor mai ambițios”, mai spune sursa citată.

Reclamă
Reclamă

Agentul FIFA, la a treia aventură ca şef de club

Anamaria Prodan nu este la prima aventură ca şi conducător de club în România. A mai fost implicată, în trecut, la două echipe din Liga 1, U Cluj și AFC Hermannstadt. Din conducerea clubului sibian, s-a retras după mai multe neînțelegeri cu ceilalți acționari. Acum, Anamaria Prodan a intrat în acţionariatul Academicii, datorită relației de prietenie dintre Anamaria Prodan și primarul din Clinceni, Adrian Budeanu. Anamaria Prodan nu va fi și în mod oficial conducător la Academica Clinceni, având în vedere că este și agent de jucători și s-ar crea un conflict de interese.

Anamaria prodan a trecut prin clipe grele în ultima vreme. Soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat că divorţează. Antrenorul are o relaţie cu Corina Caciuc şi urmează să devină tată de băiat la finalul lunii mai 2022. Mai mult, se pare că Reghecampf şi Corina Caciuc se vor căsători imediat după ce se va oficializa divorţul de Anamaria Prodan.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:25

VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie categorică la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY! Calificare în turul 2, la dublu

8:23

Cristiano Ronaldo a marcat în ziua în care era născut tatăl său şi a avut un mesaj special: „Mi-aş fi dorit să fie în viaţă”

0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și