Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan revine în fotbalul românesc! Va fi patroana unei echipe din Liga 1. Duel direct cu Laurențiu Reghecampf, imediat după procesul de divorț

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 18:44

Anamaria Prodan revine în fotbalul românesc! Va fi patroana unei echipe din Liga 1. Duel direct cu Laurențiu Reghecampf, imediat după procesul de divorț

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Academica Clinceni se schimbă din temelii după debutul dezastruos de campionat. Echipa ilfoveană și-a adus noi oameni în conducere, printre care Sabin Ilie, noul team-manager, și l-a înlocuit pe antrenorul Ionuț Chirilă cu Adrian Falub.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan va fi patroană la Academica Clinceni

Clinceni și-a adus și noi investitori, iar printre aceștia se numără și Anamaria Prodan. Toată lumea de la Academica este încântată să o primească la club pe celebra impresară, scrie realitateasportiva.net

Prodan ar avea o relație apropiată cu primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, de mai mulți ani. În plus, foștii jucători de la FCSB, Gardoș și Pîrvulescu, o așteaptă cu brațele deschise pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a mai fost acționar la FC Hermannstadt și Universitatea Cluj. Academica Clinceni are meci cu Universitatea Craiova pe 19 februarie 2022. Culmea, exact atunci va începe și procesul de divorț din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Anamaria Prodan: „Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou!”

Anamaria Prodan a aruncat bomba în fotbalul românesc! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că antrenorul Universităţii Craiova vorbeşte în continuare la telefon cu Gigi Becali, patronul rivalei FCSB.

Reclamă

„Am să mă rog pentru Gigi Becali să-l ierte Dumnezeu pentru fățărnicie. E drăguț căci Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul. Drăguț. Parcă văd o păruială ca între fete! Imi e milă de toți”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus citată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dialog incendiar în direct la TV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au confruntat pentru prima dată, în direct, de când a izbucnit scandalul de divorț. Agentul de jucători a răbufnit și a lansat acuzații uluitoare. Mai mult, a apelat la ajutorul polițiștilor.

„E momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el nu mai face parte din această familie. E plângere la poliție. Soțul meu va primi luni notificare„, a răbufnit Anamaria Prodan la Realitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Reghecampf a acceptat să intre în direct și a ținut să asigure că nu este vinovat pentru apariția acelor imagini în presă.

„Ar trebui să știți adevărul care există. Eu nu am niciun interes, nu aș fi intrat la o asemenea emisiune niciodată. Eu v-am spus și vreau doar să ascultați două secunde. Pozele despre care discutați dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. Le-am șters în următoarea secundă, le-am șters din ‘căsuță’. Eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere, nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut„, a ținut să transmită Laurențiu Reghecampf.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și