Închide meniul

Anamaria Prodan se întoarce în fotbal! Ce club din Liga 1 va conduce

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 14:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Anamaria Prodan se întoarce în fotbal! Ce club din Liga 1 va conduce

Instagram - anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan revine în fotbalul românesc

Potrivit ProSport, Anamaria Prodan va ocupa aceeaşi funcţie şi la Hermannstadt şi va avea putere de decizie atât în privinţa staff-ului tehnic, cât şi a transferurilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan va colabora cu un alt impresar, Octavian Moraru, care este nimeni altul decât fiul fostului patron de la Rapid, Valerii Moraru. 

Numărătoare inversă la Hermannstadt

Situaţia financiară a echipei din Sibiu nu este deloc una bună. Conducătorii au nevoie urgentă de 700.000 de euro pentru a primi licenţa. 

Hermannstadt nu stă prea bine nici în clasament: e pe locul 3 din playout, la egalitate cu Dinamo, dar la doar 3 puncte în faţa primului loc retrogradabil. La reluarea campionatului, sibienii urmează să evolueze pe terenul lui Sepsi. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și