Închide meniul

Antrenorul de la FCSB a reacționat după ultimele evenimente de la echipă! Ce spune de plecarea lui Man și transferul lui Vukusic

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 ianuarie 2021, 13:00

Antrenorul de la FCSB a reacționat după ultimele evenimente de la echipă! Ce spune de plecarea lui Man și transferul lui Vukusic

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea este antrenorul celor de la FCSB

În momentul în care un jucător care a fost decisiv pleacă de la echipă, putem spune că este o pierdere. În schimb eu mă bucur pentru pasul pe care l-a făcut, sper să fie sănătos și să aibă reușite cât mai multe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptul că s-a vândut pentru o sumă foarte mare spune ceva, mai avem jucători valoroși care vor pleca pe sume importante în Europa. Important este ca jucătorii care au rămas să urmeze acest exemplu. Lui Man îi urez să fie sănătos, sunt sigur că se va impune”, a declarat Toni Petrea în cadrul unei conferințe de presă.

Toni Petrea, încântat de audcerea lui Ante Vukusic

Petrea a vorbit și despre aducerea lui Ante Vukusic la FCSB și susține că echipa pe care o antrenează avea mare nevoie de un număr 9.

Mă bucur că am reușit să trasnferăm un atacant (n.r Ante Vukusic), vom vedea la antrenament care este nivelul lui fizic. Vom vedea când îl vom folosi, deocamdată nu l-am văzut pe teren. L-am urmărit, mi se pare un atacant mobil, care speculează orice situație. Sper să marcheze cât mai multe goluri”, a mai spus Petrea.

FCSB – Poli Iași, sâmbătă, de la ora 20:15, pe Arena Națională

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit și despre partida pe care echipa sa o va disputa mâine, de la ora 20:15, pe Arena Națională, cu Poli Iași. Echipa lui Becali vrea cu orice preț revanșa, după umilința din tur.

Reclamă

Sper să avem un gazon foarte bun mâine, să nu mai avem parte de surprize neplăcute. Întâlnim o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării, se vor închide foarte bine și vor încerca să speculeze orice situație de contraatac pe care o vor avea.

Trebuie să fim concentrați 100%. Ambiția jucătorilor de la Iași va fi una destul de mare, pentru că se așteaptă un nou antrenor și vor să arate că merită să fie în echipă”, a mai spus Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și