Închide meniul

Au plecat toţi spaniolii de la Dinamo! Mesajul de adio al lui Juan Camara: "Au fost luni foarte dificile!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 16:05

Au plecat toţi spaniolii de la Dinamo! Mesajul de adio al lui Juan Camara: "Au fost luni foarte dificile!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Juan Camara şi-a luat adio de la Dinamo

Juan Camara este al 8-lea jucător străin care pleacă de la Dinamo. Toţi spaniolii aduşi de Cosmin Contra, în toamna anului trecut, au părăsit acum echipa din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Camara: "Am întâlnit un grup de jucători minunați. Mulțumesc, Dinamo!"

"Astăzi, trebuie să-mi iau rămas bun de la echipă într-un mod în care nu m-am gândit niciodată că o s-o fac. Au fost multe probleme financiare încă din prima lună. Au fost luni foarte dificile din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat la nivelul conducerii. 

Am încercat totuși să dăm tot ce aveam mai bun, pentru fanii care au fost întotdeauna aproape de noi. Au trecut deja 5 luni și jumătate când am întâlnit un grup de jucători minunați.. Mulțumesc, Dinamo, pentru că m-ai făcut să mă simt foarte bine! Toate cele bune!”, a scris Camara pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juan Cámara (@juancamara17)

"Mulţumim, Juan Camara. Mult noroc", a fost mesajul primit de Camara de la Dinamo, pe care spaniolul l-a postat pe aceeaşi reţea socială.

Reclamă

Juan Camara, al 8-lea jucător care a plecat de la Dinamo

Juan Camara a marcat două goluri, între care unul de la centrul terenului, şi a reuşit două pase decisive, în 12 meciuri de campionat. Spaniolul în vârstă de 26 de ani este dorit de Craiova şi CFR Cluj. 

Camara a revenit în România cu întârziere, după mini-vacanţa de iarnă şi s-a declarat neinteresat de oferte.

Reclamă 4 / 0/3

"Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo", a spus Camara. Spaniolul a mai declarat că a discutat cu Pablo Cortacero şi că a primit asigurări că situaţia de la Dinamo se va rezolva.

Pe lângă Camara, au mai plecat de la Dinamo în această iarnă 7 jucători: Borja Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia și Tomas Mejias.

Recomandări
  • Juan Camara a jucat 12 meciuri în Liga 1
  • El a marcat 2 goluri pentru Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și