Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Becali nu l-a mai dorit în lot, antrenorul s-a conformat! Jucătorul exclus din echipă de finanțatorul FCSB

Reclamă

Publicat: 24 noiembrie 2021, 9:20

Becali nu l-a mai dorit în lot, antrenorul s-a conformat! Jucătorul exclus din echipă de finanțatorul FCSB

Gigi Becali și-a schimbat strategia la FCSB

Profimedia

Ducu Ninu a dezvăluit cum a ajuns Rafal Grzelak să nu mai joace pentru Steaua. Atunci, Becali a fost deranjat de atitudinea jucătorului și a avut un mesaj clar pentru Bergodi, care s-a conformat și nu l-a mai băgat în echipă pe polonez, asta după ce i-a explicat situația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E normal ca atunci când patronul să nu te vrea, să nu te mai bage antrenorul. S-a întâmplat cu Grzelak. Domnul Bergodi i-a explicat că nu mai are cum să îl bage, pentru că domnul Becali nu mai vrea. Chiar dacă el se antrena bine și era foarte bun, a înțeles. Din ce l-am văzut la antrenamente, merita să joace”, a declarat Ducu Ninu la AS.ro LIVE.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Rafal Grzelak

Jucătorul adus la Steaua de Cristiano Bergodi a intrat în dizgrația lui Becali. 13.000 de euro era salariul polonezului, dar finanțatorul echipei nu l-a mai dorit în echipă. Gigi Becali chiar a avut un derapaj la adresa acestuia.

„Îi luăm numărul 10 lui Grzelak! Ăla merită numărul 10? Nu mai transfer în viaţa mea jucători cu chelie. Ca să fii numărul 10 la Steaua (n.r FCSB), trebuie să mai ai şi păr! Polonezul nu prea are.

Aşa cum a fost adus, aşa să şi plece. Cine l-a transferat să se ocupe acum şi de îndepărtarea lui din lot pentru că el mă costă nu mai puţin de 13.000 de euro pe lună”, spunea Becali prin 2009.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și