Închide meniul

Bogdan Planic, război total cu Gigi Becali. Mesaj tăios pentru patronul FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2020, 5:48

Bogdan Planic, război total cu Gigi Becali. Mesaj tăios pentru patronul FCSB

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Bogdan Planic, în război cu Gigi Becali

Planic a fost unul dintre cei 6 jucători trimiși în șomaj tehnic de FCSB. Fundașul sârb își cere banii pe perioada în care i-a fost suspendat contractul. În caz contrar, Planic amenință că va cere rezilierea contractului. Planic susține că trebuie să primească 30 de mii de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu sunteți de acord, solicit rezilierea angajamentului imediat, pe baza justei cauze!", ar fi fost reacția lui Planic, potrivit gsp.ro.

Planic se află în atenția mai multor cluburi, printre care și Universitatea Craiova. Gigi Becali așteaptă o ofertă concretă pentru a-l ceda pe jucător.

Bogdan Planic este unul dintre căpitanii FCSB

Bogdan Planic este un nume greu în vestiarul FCSB, acesta fiind unul dintre căpitanii echipei. 

Planic a ajuns la FCSB în vara lui 2017, pentru suma de 300.000 de euro, de la Vojvodina. Roș-albaștrii susțin că jucătorul mai are contract încă un an cu ei, de cealaltă parte, impresarul jucătorului spune că Planic va putea pleca liber în vară.

Reclamă

Sârbul este dorit de mai multe echipe din străinătate, printre care Fenerbahce și FC Ural. Și Universitatea Craiova s-a interesat de Planic. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și