Închide meniul

Când pot reveni fanii pe stadioanele din România! Anunţul făcut de Eduard Novak. "La teatru, spectatorii nu ţipă la actori"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 7:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Când pot reveni fanii pe stadioanele din România! Anunţul făcut de Eduard Novak. "La teatru, spectatorii nu ţipă la actori"

Hepta

Când revin fanii pe Arena Naţională

"Presiunea este din ce în ce mai mare. Din partea mea ar putea să se întoarcă suporterii şi mâine. Dacă vedem însă exemplele de afară, nu este încă deschis nimic şi cumva trebuie să ne raportăm la ce se întâmplă afară. Haideţi să o luăm pas cu pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Novak: La teatre nu o să se strângă niciodată spectatorii în primul rând şi să ţipe la actori

Prima oară ne zbatem să trecem de la testele PCR la antigen, ca să uşurăm puţin bugetele structurilor sportive şi federaţiilor, şi mai încolo, peste două-trei luni, să vedem cum va evolua pandemia, poate reuşim într-un procent să readucem spectatorii înapoi. Cunoaşteţi foarte bine cum este fotbalul.

La teatre nu o să se strângă niciodată spectatorii în primul rând şi să ţipe la actori. La fotbal este puţin diferit şi cred că oamenii care lucrează şi analizează astfel de comportamente ştiu foarte bine de ce au luat această decizie. Dacă noi am fi ultima ţară din Europa care nu ar avea deschis, aş înţelege, dar trebuie să vedem ce se întâmplă şi în Europa şi să ne raportăm la ce se întâmplă acolo", a declarat Novak. 

Fanii pot reveni pe stadioane. Lista condiţiilor ce trebuie îndeplinite

La începutul acestei luni, Liga Profesionistă de Fotbal a făcut publice condiţiile ce trebuie îndeplinite de cluburi şi autorităţi înainte ca fanii să revină pe stadioane. Mai jos, vă prezentăm regulile de igienă.

Intră aici pentru a vedea întregul set de condiţii! 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și