Închide meniul

Cât ghinion! Florin Tănase a ieșit de pe teren accidentat! Căpitanul FCSB a rezistat doar 30 de minute cu UTA

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2020, 19:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Cât ghinion! Florin Tănase a ieșit de pe teren accidentat! Căpitanul FCSB a rezistat doar 30 de minute cu UTA

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Florin Tănase e căpitanul FCSB

Abia revenit după accidentarea suferită la Mediaș, Florin Tănase a avut parte de un ghioion teribil. Decarul FCSB a rezistat numai 30 de minute în partida cu UTA. Tănase a fost scos de pe teren, iar în locul său a intrat Buziuc. Mijlocașul FCSB a acuzat probleme musculare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase tocmai revenise după accidentarea de la Mediaș

Florin Tănase și Dennis Man au fost recuperați după rupturile suferite la meciul cu Gaz Metan. Jucătorii de la FCSB au mers în Serbia, la vraciul Marijana, care a reușit miracolul.

Tănase și Man au avut ruptură și s-au vindecat cu ajutorul gelului minune de la vraciul Marijana.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și