Închide meniul

Ce lovitură pentru Becali! CSA Steaua, drum liber spre Liga 1. "Regulamentul FRF permite asta"

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 9:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Ce lovitură pentru Becali! CSA Steaua, drum liber spre Liga 1. "Regulamentul FRF permite asta"

Captură Facebook AS47

Fani CSA Steaua

  • CSA Steaua speră să promoveze în Liga 3
  • Daniel Opriţa e antrenorul celor de la FCSB

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit ce procedură trebuie să urmeze echipa pentru a avea dreptul de a juca în Liga 1, acolo unde Gigi Becali susţinea că nu va ajunge niciodată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: CSA Steaua va putea promova mai departe în Liga 1

"Regulamentul FRF permite transformarea cluburilor de drept public în cluburi de drept privat, iar în momentul în care CSA Steaua va ajunge în Liga a 2-a se poate transforma într-un club de drept privat şi va putea promova mai departe în Liga 1.

Dreptul de participare în competiţie de la nivelul Ligii a doua şi lotul de jucători, plus infrastructura sportivă şi aşa mai departe. În momentul în care clubul ajunge în Liga a 2-a se poate face o structură de drept privat, se poate face acest transfer în condiţii legale şi activitatea poate merge mai departe.

Reclamă

Cred că s-a folosit aceasta procedură la Piteşti, unde clubul era de drept public. Legea îţi permite, nu e chiar atât de greu de implementat. Dacă vor ajunge în Liga a 2-a vor avea impedimente să se transforme într-un club de drept privat.

La momentul ăsta are dreptate (n. r. Gigi Becali) pentru CSA Steaua e un club de drept public, dar nimeni nu îi împiedică pe cei de acolo să facă un astfel de transfer, inclusiv către FCSB. Eu zic că se vor găsi soluţii optime şi poate că la un moment dat vom asista chiar la o împăcare la care nu ne-am aşteptat", a spus Ştefan, la Pro X. 

Reclamă

CSA Steaua trebuie să joace un play-off în Liga a 4-a

CSA Steaua a fost lider în clasament, dar va juca pentru promovare contra celor de la FC Rapid 2, Bucharest United și învingătoarei unui alt baraj între formațiile de pe locurile 4 și 5, Progresul București 2005 și AFC Asalt. Totodată, nicio formație din Liga a 4-a nu va retrograda. 

Clasament Liga 4 București:

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”