Închide meniul

CFR Cluj pregăteşte o lovitură de proporţii! "Noul Haaland" este pe lista lui Edi Iordănescu şi poate ajunge gratis în vară. A dat 36 de goluri în acest sezon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 18:14

CFR Cluj pregăteşte o lovitură de proporţii! "Noul Haaland" este pe lista lui Edi Iordănescu şi poate ajunge gratis în vară. A dat 36 de goluri în acest sezon

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu vrea un adevărat "Bombardier"

Atacantul căruia i se termină în această vară contractul cu FC Blau-Weiss Linz, din a doua ligă din Austria, a marcat în acest sezon numai puţin de 36 de goluri. Atacantul este una dintre ţintele lui Edi Iordănescu, scriu cei de la Sporx.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabian Schubert (26 de ani) este un atacant de  1.94 metri şi, pe lângă cele 36 de reuşite, acesta a dat 11 pase decisive. Atacantul de 26 de ani ar urma să vine gratis în Gruia, având în vedere că îi expiră contractul în vară. 

CFR Cluj are şi variantă de rezervă. Este vorba de Daniel Paraschiv, atacantul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

CFR Cluj luptă pentru un nou titlu

CFR Cluj este în luptă directă cu FCSB pentru a-l patrulea titlu consecutiv, iar Fabian Schubert poate veni direct să se lupte pentru grupele Ligii Campionilor. 

Reclamă

CFR are un parcurs perfect în play-off. Ardelenii au 38 de puncte, în timp ce FCSB are 36 de puncte, dar şi un meci în minus.

Defensiva lui Edi Iordănescu este într-o formă de zile mari: cinci meciuri la rând fără gol primit. Practic, după 0-3 cu FCSB, pe Arena Naţională, echipa antrenată de Edi Iordănescu nu a mai primit gol în următoarele cinci partide: cu Dinamo, Craiova, Clinceni şi Sepsi, în campionat, şi cu FCSB, în Supercupă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj a pus ochii pe un golgheter
  • Atacantul dorit de Edi Iordănescu e o "maşinărie de goluri"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și