Închide meniul

Chipciu nu se poate bucura la maximum de trofeu. "Îmi pare rău pentru Craiova. Măcar dacă erau fanii lor pe stadion!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2020, 19:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Chipciu nu se poate bucura la maximum de trofeu. "Îmi pare rău pentru Craiova. Măcar dacă erau fanii lor pe stadion!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Chipciu a contribuit la succesul CFR-ului

Alexandru Chipciu a revenit după patru ani în România şi a luat o decizie extrem de inspirată. Fostul jucător de la FCSB a jucat numai 9 meciuri pentru gruparea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu, prima reacţie după ce a devenit campion cu CFR Cluj

"Am devenit campioni şi fără suporteri şi fără Mister. E cam sec aşa, măcar dacă erau fanii adverşi pe stadion. Sincer, CFR Cluj este cea mai bună echipă. Până la al 3-lea gol am fost numai noi pe teren.

Suntem jucători experimentaţi, e normal să fim cei mai buni. Şi Craiova are o echipă bună. Îmi pare rău că a pierdut, dar noi am fost mai experimentaţi decât ei. M-am simţit campion cu toată lumea cu care am vorbit, mi-am băgat asta în cap", a declarat Alexandru Chipciu după meci.

Universitatea Craiova a pierdut acasă, cu CFR Cluj, şi a ratat şansa de a fi noua campioană a Ligii 1. De 29 de ani aşteptau oltenii ca trofeul să se întoarcă în Bănie.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și