Închide meniul
EXCLUSIV

Cosmin Moţi îl aduce cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali, când vine vorba de transferul „de zeci de milioane” al lui Octavian Popescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 iunie 2022, 9:00

Cosmin Moţi îl aduce cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali, când vine vorba de transferul „de zeci de milioane al lui Octavian Popescu

Cosmin Moţi, interviu în exclusivitate pentru Antena Sport

Cosmin Moţi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cosmin Moţi îl aduce cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali, atunci când vine vorba de Octavian Popescu. Finanţatorul de la FCSB nu vrea să audă de un transfer pe mai puţin de 30 de milioane de euro, dar fostul dinamovist e convins că o asemenea ofertă nu va veni dacă Tavi nu va face meciuri mari în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 19 ani e cotat la 4 milioane de euro şi vine după un sezon în care în preliminariile cupelor europene nu a marcat niciun gol. Cele 10 reuşite au venit însă în Liga 1, acolo unde şi-a trecut în cont şi 4 pase decisive.

Cosmin Moţi îl aduce cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali, atunci când vine vorba de Octavian Popescu

„Pe patronul Stelei îl cunoaştem, el e optimist. Octavian Popescu e un jucător bun, dar din punctul meu de vedere nu valoarează atât. Cine ştie, poate ajunge să coste 50 de milioane, 60, 70, 100, nici nu ştiu.

Înainte de a ajunge la suma asta trebuie să realizeze ceva şi pe plan extern, nu doar în campionatul României. În afară de CFR Cluj n-a prea ajuns nimeni prin cupele europene şi atunci e foarte greu să vinzi un jucător pe asemenea sume”, a spus Moţi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul!

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Reclamă

„Daca ai fi patron de club, ce suma ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!”

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali nu se grăbește să-l vândă pe Octavian Popescu

Gigi Becali este decis să-l ţină la echipă pe Octavian Popescu încă două sezoane, pentru a obţine în schimbul său suma dorită. Patronul lui FCSB a refuzat o ofertă și pentru Florin Tănase, care va rămâne și el la club.

„Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câștig, să fac performanță, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat.

Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbește de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îți dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţei de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și