Închide meniul

Craiova dă asaltul pentru un jucător dorit de Gigi Becali la FCSB! Suma pregătită de olteni pentru transferul iernii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 18:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Craiova dă asaltul pentru un jucător dorit de Gigi Becali la FCSB! Suma pregătită de olteni pentru transferul iernii

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Pe Valentin Gheorghe l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB. Mijlocaşul giurgiuvenilor este dorit este una dintre ţintele Craiovei pentru perioada de transferuri din iarnă, scrie Digisport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După accidentarea lui Elvir Koljic şi transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, Craiova i-a adus pe Ivan Mamut şi pe Reagy Ofosu. 

Craiova vrea să profite de situaţia contractuală a lui Valentin Gheorghe

Craiova vrea să profite de faptul că Valentin Gheoghe va intra în ultimele 6 luni de contract cu Astra şi să îl transfere pe o sumă mai mică la iarnă.

Astfel, oltenii au pregătit 250.000 de euro pentru Valentin Gheorghe. Suma este considerată una mică de Ioan Niculae, chiar dacă în vara anului viitor îl poate pierde gratis pe Valentin Gheorghe. 

Mijlocaşul a fost aproape şi de FCSB, chiar înaintea meciului cu Slovan Liberec. Valentin Gheorghe a marcat 5 goluri în cele 8 meciuri jucate pentru Astra. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și