Închide meniul

Cristi Borcea nu vrea să mai audă de Dinamo! Anunţul radical făcut de "Leonidas"

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 7:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Cristi Borcea nu vrea să mai audă de Dinamo! Anunţul radical făcut de "Leonidas"

Hepta

Cristi Borcea nu revine la Dinamo

  • Cristi Borcea are 12 trofee câştigate alături de Dinamo
  • Dinamo se află într-o situaţie critică

"La mulți ani, buburuzele mele! Este o zi specială pentru noi, ne dorim sănătate și împliniri. Aceasta este echipa mea. Nu-mi mai trebuie fotbal, eu sunt dedicat fetelor mele, soției, copiilor, aceasta este echipa mea. Duc o viață perfectă astfel, am o familie mare și minunată, nu mai am nevoie de altceva”, a declarat Cristi Borcea, pentru gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea susţine că Borcea ajută Dinamo

Anunţul lui Cristi Borcea vine în contextul în care Nicolae Badea anunţase că omul de afaceri ajută clubul la care a scris istorie. "Sunt încă principalul creditor al lui Dinamo, iar Borcea e și el în aceeași situație. 

Asta este o primă de mărire de capital, o chestie perfect legală, pe care Negoiță nu a putut să o anuleze atunci când a băgat clubul în insolvență. Creditul a rămas și e valabil și acum… 

Reclamă

Pusesem garanții personale, iar Negoiță mi-a promis că-și va respecta obligațiile. Nu a făcut-o, iar Banca Italo-Romena m-a executat pe mine", a explicat Badea pentru gsp.ro. 

Cristi Borcea a câştigat 12 trofee alături de Dinamo, în perioada 2000-2012.

Reclamă

Dinamo, un alt sezon ratat

Dinamo n-a mai dat gol de cinci meciuri în campionat. În acest interval, formația din Ștefan cel Mare a pierdut de patru ori. "Câinii" au printre cele mai slabe ofensive din Liga 1, cu 23 de goluri în 25 de etape.

Dinamo n-a mai prins play-off-ul din sezonul 2016/2017. De atunci, formația din Ștefan cel Mare s-a zbătut zadarnic în play-out, pe care, de altfel, a reușit să-l câștige o singură dată.

Dinamo se pregătește acum de duleul din "sferturile" Cupei României cu Dunărea Călărași. Formația din Ștefan cel Mare poate să-și salveze sezonul dacă va câștiga această competiție. "Câinii" nu au mai triumfat în Cupă din 2012, când o învingeau în finală pe Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”