Închide meniul

Darius Olaru îl face să viseze pe Gigi Becali. Vrea să joace în La Liga contra lui Real Madrid şi Barcelona. Ce a spus înainte de EURO U21

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2021, 14:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Darius Olaru îl face să viseze pe Gigi Becali. Vrea să joace în La Liga contra lui Real Madrid şi Barcelona. Ce a spus înainte de EURO U21

Darius Olaru, bucurie după marcarea unui gol / Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali

Darius Olaru, bucurie după marcarea unui gol / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cotat la 2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, fotbalistul FCSB a avut prestaţii remarcabile în actualul sezon. Întrebat despre următorul pas în carieră, Olaru a dezvăluit că îşi doreşte să joace în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru îşi doreşte să joace în La Liga

"Nu știu dacă mi s-ar potrivit atât de bine campionatul Angliei, dar nu aș spune niciodată nu unui eventual transfer acolo, dar îmi place mai mult Spania", a declarat fotbalistul, potrivit FRF.ro.

În ultimul meci de campionat, scor 3-0 cu CFR Cluj, Olaru a deschis scorul în faţa campioanei şi a ajuns la cota 7 pentru FCSB, în toate competiţiile. Atacantul nu se fereşte să recunoască care este secretul formei sale bune.

”Încerc să mă antrenez cât pot de bine zi de zi, ăsta e secretul formei bune. Având în vedere că am și marcat, pot spune că traversez cea mai bună formă. Îmi ajut mai mult echipa.", a mai spus Olaru.

Darius Olaru: "Contează la omogenitate că suntem șase jucători de la FCSB"

FCSB are 6 jucători convocaţi pentru Campionatul European de Tineret. Alături de Olaru, Andrei Vlad, Denis Haruţ, Răzvan Oaidă, Olimpiu Moruţan şi Octavian Popescu vor evolua la EURO.

Reclamă

Atuul naţionalei de tineret, spune atacantul, este atât faptul că jucătorii se ştiu de la gruparea roş-albastră, dar şi pentru că actuala echipă a lui Adrian Mutu este mult mai formată faţă de generaţia lui Ianis Hagi, George Puşcaş şi Ionuţ Radu.

"Moralul este ridicat după victoria cu CFR Cluj, contează la omogenitate că suntem șase jucători de la FCSB. Cred că ne vom ajuta mult mai mult prin sfaturi ceilalți colegi.

Cred că, față de generația din 2019, atunci erau mai mulți jucători individual, dar acum suntem o echipă mult mai bine formată, suntem mai uniți, sper să arătăm asta și în jocuri. Adrian Mutu mi se pare diferit din punct de vedere tactic față de Mirel Rădoi, se vede că a jucat în Italia.", este de părere atacantul.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

24 martie, 22:00: România – Ţările de Jos;
27 martie, 19:00: Ungaria – România;
30 martie, 19:00: Germania – România.

Lotul convocat de Adrian Mutu pentru EURO U21

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)
  • Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)
  • Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)
Recomandări
  • Darius Olaru. cu gândul la transferul carierei
  • Internaţionalul român are ambiţii mari înainte de EURO U21

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și