Închide meniul

De ce a revenit Daniel Pancu la Rapid ca președinte. Explicațiile sale. ”Uneori e vorba despre suflet și atât!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 8:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

De ce a revenit Daniel Pancu la Rapid ca președinte. Explicațiile sale. ”Uneori e vorba despre suflet și atât!”

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via hepta

De ce a revenit Daniel Pancu la Rapid ca președinte. Explicațiile sale. ”Uneori e vorba despre suflet și atât!”

Pancu nu știa ce va face cu cariera de antrenor, după ce a fost dat afară de la Rapid, dar dragostea pentru clubul său la care a jucat în cea mai mare parte a carierei a contribuit la decizia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu: ”Uneori e vorba despre suflet și atât!”

”E greu să explic, probabil că mulţi nu apreciază decizia mea, dar la mijloc este vorba despre Rapid, iar aici nu toate au logică. Uneori e vorba despre suflet şi atât! Este echipa pentru care am făcut multe sacrificii de-a lungul carierei, dar echipa care mi-a oferit atâtea şi de care sunt atât de legat afectiv.

Este un moment atât de important pentru viitorul acestui club, pentru suporterii ei încât am decis să trec peste orgoliu şi să dau o mână de ajutor.

Giuleştiul trebuie să intre în Liga 1 şi dacă prezenţa mea ajută în vreun fel nu am putut să stau deoparte. După jucarea play-off-ului şi, sper, promovarea noastră voi lua o decizie. N-am semnat nimic pentru că nu este nevoie de aşa ceva între Pancu şi Rapid. Dacă pot, ajut!", a spus Pancu, pentru Digi Sport.

Daniel Pancu a făcut pace cu Florin Manea

Fostul antrenor a făcut pace cu Florin Manea, directorul sportiv al clubului. Cei doi avuseseră un conflict, la puţin timp după ce Pancu a fost înlocuit din funcţia de antrenor. Manea l-a acuzat atunci că nu l-a păstrat în lot pe Jean Onana, mijlocaş ajuns între timp la Lille. În prezent, Pancu şi Manea au îngropat securea războiului.

Reclamă

"Ne-am pupat alaltăieri când ne-am întâlnit. Întotdeauna voi reacționa când știu că am dreptate. Lucrurile au fost puse la punct încă de atunci, cred că a înțeles și el că nu era normal să iasă în presă și să vorbească despre activitatea antrenorului.

A înțeles și el acest lucru, din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt șterse, dar a fost un moment 0. Sper să nu se mai întâmple pe viitor", a declarat Daniel Pancu la Realitatea Plus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și