Închide meniul

Dennis Man bagă spaima în rivale. "Suntem mult mai buni decât anii trecuţi!" Starul lui FCSB a dat două goluri, dar spune că nu e refăcut!

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 18 decembrie 2020, 20:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Dennis Man bagă spaima în rivale. "Suntem mult mai buni decât anii trecuţi!" Starul lui FCSB a dat două goluri, dar spune că nu e refăcut!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man a marcat ambele goluri în Craiova-FCSB 0-2

Dennis Man a ajuns la 12 goluri în actuala ediţie de campionat şi este primul în topul golgheterilor. La Craiova a reuşit câte un gol pe repriză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man: "Vorbeam între noi că am fost prea moi în prima repriză"

Evoluţia lui FCSB a fost însă total diferită. Dennis Man spune că jucătorii s-au criticat între ei pentru forma slabă din prima repriză a meciului din Bănie.

"Am întâlnit un adversar bun. Aveam nevoie de victorie pentru moral, pentru a urca din nou pe primul loc. Veneam dupa un eşec (n.r. cu CFR Cluj), nu a fost uşor.

Am început slab meciul. Chiar vorbeam la pauză, spuneam să intrăm mai bine a doua repriză, pentru că am fost moi. Dar, chiar şi cu acel joc de la început, am reuşit să înscriem şi să intrăm cu avantaj", a declarat Dennis Man.

Dennis Man: "Suntem mai maturi anul acesta şi suntem mai uniţi"

Craiova a scăpat uşor. Golgheterul lui FCSB spune că forma sa fizică încă mai are de suferit după accidentarea din meciul cu Gaz Metan.

Reclamă

"Acea pauză de cinci, şase zile m-a dat puţin înapoi. Nu sunt sută la sută, trebuie să recunosc. E important că strângem puncte şi îmi ajut echipa", a mai spus Man.

Atacantul lui FCSB va încheia anul într-un mod inedit. Va juca pe terenul pe care se antrenează cu echipa naţională, la Mogoşoaia. De data aceasta, va purta tricoul lui FCSB, iar meciul va fi oficial, contra lui Sepsi. Man e deja cu gândul la titlu, pe care Gigi Becali îl aşteaptă din 2015.

"O să fie ciudat, ca să spun aşa (n.r. să joace luni, la Mogoşoaia). E important să luăm cele trei puncte şi să fim pe primul loc la pauza campionatului. Suntem mult mai buni decât anii trecuti, se vede pe teren. Suntem mai maturi anul acesta şi suntem mai uniţi", a anunţat Dennis Man la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Man s-a pozat în vestiar imediat după meci cu Moruţan, cel care i-a pasat la golul al doilea.

Dennis Man, dorit de Feyenood

Presa din Olanda scrie că Feyenoord Rotterdam insistă pentru transferul lui Dennis Man. "Perla" lui Gigi Becali este una dintre ţintele antrenorului Arne Slot, cel care va prelua echipa de la 1 iulie 2021.

Acesta vrea să înceapă reconstrucţia echipe, iar Dennis Man şi Joshua Zirkzee, de la Bayern, sunt jucătorii doriţi scriu cei de la Voetbal Flitsen. Man este o ţintă mai veche a celor de la Feyenoord. Echipa olandeză l-a mai dorit şi în prima parte a anului. Becali nu s-a înţeles atunci la bani cu olandezii. Patronul FCSB vrea minimum 15 milioane de euro pe golgheterul Ligii 1.

Dennis Man, cel mai bine cotat jucător de la FCSB

Gigi Becali și-a îndeplinit visul. Finanțatorul celor de la FCSB a reușit să-și facă o echipă de români. Mai bine zis, toți titularii sunt jucători din țară.

31.18 milioane de euro este valoarea lotului antrenat de Toni Petrea. Dennis Man este cel mai bine cotat fotbalist al lui FCSB. Golgheterul la zi din Liga 1 este cotat la 6,5 milioane de euro, de transfermarkt.de.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și