Închide meniul

Dinamo, decimată înainte de meciul cu Astra! "Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 11:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Dinamo, decimată înainte de meciul cu Astra! "Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinano, decimată înainte de meciul cu Astra

"Este un moment important pentru a începe să câştigăm puncte. Am trecut de jumătatea returului, mai sunt 7 etape de disputat, mai sunt doar 21 de puncte în joc. Întâlnim o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, Astra, cu problemele ei, noi cu ale noastre. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea la Giurgiu din cauza problemelor medicale, dar sper ca echipa să regăsească drumul spre gol", a spus Gane, citat de site-ul oficial al clubului. 

Traseul lui Dinamo pe final de sezon regulat

Dinamo va disputa patru meciuri în deplasare, cu Astra Giurgiu, FC Voluntari, Politehnica Iaşi şi CFR Cluj, urmând să aibă şi trei partide pe teren popriu, cu Viitorul Constanţa, FC Argeş şi Academica Clinceni.

Cu 7 etape rămase de disputat, Dinamo e pe locul 11, cu 26 de puncte. Locul 6, ultimul care merge în play-off, e ocupat de Academica Clinceni, cu 34 de puncte. 

Ideea salvatoare pentru Dinamo! Cum vor să strângă fanii 600.000 de euro într-o lună

Dinamo trebuie să strângă aproximativ 600.000 de euro până la finalul lunii martie ca să obțină licența. DDB a început o campanie pentru strângerea sumei.

Reclamă

Orice fan poate dona 490 de lei în platforma DDB. Ca răsplată, va avea numele scris pe tricourile oficiale de joc ale lui Dinamo.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și