Închide meniul

Dinamo riscă să rămână şi fără cele 6 puncte strânse în 10 etape! Suma pe care trebuie să o achite de urgenţă spaniolii

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 16:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Dinamo riscă să rămână şi fără cele 6 puncte strânse în 10 etape! Suma pe care trebuie să o achite de urgenţă spaniolii

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Pablo Cortacero

  • Dinamo riscă depunctarea
  • Suma pe care trebuie să o achite spaniolii

Dinamo riscă depunctarea dacă va plăti până pe 30 noiembrie suma de 50.000 de euro. Suma este una infimă la prima vedere, însă în contextul în care spaniolii promit banii doar pe hârtie, situaţia paote deveni una dramatică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu va achita această sumă, Dinamo va fi amendată, iniţial, cu suma de 50.000 de lei, scrie gsp.ro. Dacă situaţia nu se remediază, Dinamo poate fi depunctată cu 6 puncte. Tot atâtea puncte a strâns echipa lui Cosmin Contra în 10 etape în Liga 1. 

Au intrat banii de la sponsorul principal în conturile de la Dinamo

În conturile celor de la Dinamo au intrat astăzi 18.000 de euro. Nu sunt trimişi de Pablo Cortacero din Spania, ci au fost viraţi de sponsorul principal. 

Reclamă

Fanii deja îşi fac griji pentru viitorul echipei. Fostul ministru, Andrei Gerea, care este şi membru DDB Elite, ia în calcul şi falimentul. 

"Negoiţă a dat clubul către nimeni. Dacă nu se vine cu o injecţie masivă de capital, echipa nu are cum să meargă mai departe. Insolvenţa e singura scăpare. Dar în insolvenţă cu Cortacero acţionar n-ai nicio şansă. Ai o lună sau două cu datorii la stat şi ai intrat în faliment.

Reclamă

Nu putem merge mai departe cu indivizii âştia fără a schimba modul de lucru de până acum. În mod evident, nu au soluţii financiare", spunea Gerea, în urmă cu câteva zile, la Digisport. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Aleix Garcia, pe vremea când juca la Dinamo
Fotbal • 27 nov., 8:50
Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca: „A fost cel mai jos moment al carierei mele”
Cosmin Contra l-a desfiinţat pe Pablo Cortacero
Fotbal • 8 iun., 20:39
Cosmin Contra, dezvăluiri cutremurătoare despre spaniolii lui Cortacero: „Nişte delincvenţi! Am ajuns aproape să fac infarct!”
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal intern • 18 ian., 18:04
„Îl doare în fund că a îngropat-o pe Dinamo!” Cosmin Contra, furie necontrolată: „E singurul vinovat, iar eu am picat de fraier!”
Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă
Fotbal intern • 2 iun., 20:04
Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Pablo Cortacero, după retrogradarea lui Dinamo: „A fost o chestiune ascunsă!”
Dorin Şerdean
Fotbal intern • 13 mart., 9:36
Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo! „Câinii” trebuie să-l reangajeze pe aliatul lui Pablo Cortacero. Ce sumă are de încasat de la club