Închide meniul

Dumitru Dragomir, genial înainte de Astra – Dinamo: “Amândouă sunt pline de bani si condiții bune”. Ce spune despre arestarea lui Ioan Niculae

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 8:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dumitru Dragomir, genial înainte de Astra – Dinamo: “Amândouă sunt pline de bani si condiții bune”. Ce spune despre arestarea lui Ioan Niculae

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / MMA / Niros Foto via Hepta

  • Astra - Dinamo, duminică, LIVE SCORE pe AS.ro
  • Dumitru Dragomir s-a amuzat pe seama meciului

Astra n-a mai plătit salariile de două luni și îl are pe Ioan Niculae după gratii. Dinamo n-are bani de licență pentru sezonul viitor de Liga 1, iar Pablo Cortacero ține cu dinții de echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, savuros înainte de Astra – Dinamo

"Amândouă sunt pline de bani și condiții bune, în care jucătorii să joace cu zâmbetul pe buze. Vai de mama noastră! Dacă aduni datoriile de la ambele echipe, te îngrozești", s-a amuzat Dumitru Dragomir la Pro X.

Nici pe plan sportiv nu o duc bine cele două echipe. Astra e doar pe locul 13, la patru puncte de penultima clasată, FC Voluntari. Dinamo ocupă poziția a 11-a, la nouă puncte de play-off. "Câinii" vor juca probabil în play-out pentru al patrulea an la rând. 

Reclamă

Vinovați de situația de la Dinamo, cel puțin în acest sezon, sunt Pablo Cortacero și colaboratorii săi. Dumitru Dragomir a avut cuvinte dure pentru spaniolii de la conducerea formației din Ștefan cel Mare.

"Mă mir, pe spaniolii ăștia nu i-a luat nimeni pentru ce au făcut la Dinamo. Dar îi arestează pe Copos, Becali, Nețoiu, Borcea, toți au fost arestați și băgați la pușcărie", a completat Dragomir.

Reclamă

Dumitru Dragomir, despre arestarea lui Ioan Niculae

Fostul șef al LPF crede că Ioan Niculae a fost condamnat pe nedrept. Cinci ani de zile a primit patronul Astrei, care a ajuns deja la penitenciar. 

 "Părerea mea e că se fac în continuare abuzuri. Ioan Niculae, dacă îl chema X și era multinațională cu străini, atunci nu pățea nimic. Când a cumpărat 5 combinate a deranjat extraordinar. În loc să ajutăm pe cei care știu să facă bani și să dea locuri de munca, îi băgam la pușcărie. 

Ioan Niculae le-a dat o palmă extraordinară celor care au spus că a plecat din țara. El nu trebuie să facă pușcărie. Eu cred că echipa de fotbal va avea de suferit. Daca nu e patronul, se pierd mii de locuri de muncă", a completat Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

În absența lui Ioan Niculae, Astra va fi condusă de fiica acestuia, Adina Niculae. Femeia are 31 de ani și face parte din board-ul companiei Interagro. 

"Fata lui este foarte deșteaptă și cu multă minte, problema este că tot fotbalul românesc suferă. Marea majoritate a patronilor din fotbal s-au dus la pușcărie, în mare parte nevinovați", a încheiat Dumitru Dragomir.  

Meciul dintre Astra și Dinamo se joacă duminică, de la 20:30, LIVE SCORE pe AS.ro. În partida tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”