Închide meniul

E "Messi al portarilor"! Două intervenţii fabuloase ale lui Andrei Vlad în faţa oltenilor. Minunile făcute de portarul FCSB

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 18:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

E "Messi al portarilor"! Două intervenţii fabuloase ale lui Andrei Vlad în faţa oltenilor. Minunile făcute de portarul FCSB

Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Universitatea Craiova - FCSB e derby-ul etapei
  • Andrei Vlad a avut două intervenţii fantastice

Andrei Vlad a salvat-o pe FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova. Prima dată, Vlad a intervenit formidabil în faţa lui Ivan Mamut. Puternicul atacant al Craiovei a şut la colţul lung, însă Vlad a arătat de ce i se spune "Messi al portarilor". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 11 minute, Vlad a avut o nouă intervenţie fantastică în faţa oltenilor. Alexandru Cicâldău a tras de la marginea careului, dar Andrei Vlad a scos mingea de sub bară. 

Andrei Vlad, execuţia incredibilă când era la naţionala de tineret

Andrei Vlad a marcat un gol senzaţional la antrenamentul naţionalei U21 a României. Portarul de la FCSB l-a făcut uitat pe Constantin Budescu cu o execuţie rar întâlnită.

Reclamă

Vlad a înscris din spatele porţii, lovind mingea cu un efect impresionant. După ce a căzut în faţa porţii, balonul a intrat în poartă. Chiar şi Messi sau Ronaldo ar fi invidioşi pe o asemenea execuţie.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”