Închide meniul

Edi Iordănescu, ironii la adresa celor de la FCSB: "Mă aşteptam să îl văd imobilizat pe Moruţan sau la recuperare la Băile Felix"

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 16:32

Edi Iordănescu, ironii la adresa celor de la FCSB: "Mă aşteptam să îl văd imobilizat pe Moruţan sau la recuperare la Băile Felix"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu, ironii la adresa celor de la FCSB

  • Edi Iordănescu, ironii la adresa celor de la FCSB
  • Ce a putut să spună despre Moruţan

"Perla" de la FCSB  a acuzat dureri la spate în partida cu Botoşani şi a ieşit de pe teren. Toni Petrea s-a temut de o accidentare gravă, iar aceasta variantă a fost amplificată şi de informaţiile care au circulat în spaţiul public. Din fericire pentru FCSB, Olimpiu Moruţan s-a refăcut şi a jucat în Academica Clinceni – FCSB 0-2. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu a ezitat să îşi ironizeze rivala la titlu. 

"Am văzut o dramă în spatiul public în ultima perioadă, mai, mai că m-am speriat că s-a întâmplat ceva cu adevărat. Mă aşteptam să-l vad imobilizat pe Moruţan la cât s-a scris. Dacă a fost pe teren şi nu la Băile Felix la recuperare, înseamna că n-a păţit nimic. Au fost exagerări, o tentă. Văd răutate la adresa CFR-ului.

Reclamă

N-am putut niciodată jucătorii să lovească, n-o s-o fac. Nu în detrimentul altor jucători. Mi-au fost atacaţi jucătorii, am fost atacat şi eu, cred că meritam mai mult respect. Nu avem criminali în serie aici. S-a dovedit că n-a fost nimic grav, doar o exagerare dusă la extrem", a spus Edi Iordănescu. 

Olimpiu Moruțan, după ce Hoban s-ar fi lăudat că l-a accidentat: "N-am vorbit cu el"

Olimpiu Moruțan a revenit după ultima accidentare în Academica Clinceni – FCSB 0-2. La finalul jocului, "perla" lui Gigi Becali a vorbit despre presupusele afirmații făcute de Ovidiu Hoban.

Reclamă

Olimpiu Moruțan s-a accidentat în timpul meciului din etapa trecută, victoria cu 2-1 în fața lui FC Botoșani. După acel incident, în spațiul public a apărut informația cum că Ovidiu Hoban s-ar fi lăudat în vestiarul CFR-ului că l-a "rupt" de mai multe ori pe Moruțan.

Olimpiu Moruțan nu vrea să creadă că Hoban ar fi spus așa ceva. Cu toate acestea, cei doi nu și-au mai vorbit demult.

"Nu am vorbit cu Hoban. Asta se mai întâmplă la fotbal. Nu vreau să cred însa că a zis asta", a spus Olimpiu Moruțan, după Academica Clinceni – FCSB 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”