Închide meniul

"El este creatorul acestei escrocherii!" Cornel Dinu a răbufnit şi a arătat cu degetul principalul vinovat: "Este o sfidare, o tâlhărie la drumul mare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 14:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"El este creatorul acestei escrocherii!" Cornel Dinu a răbufnit şi a arătat cu degetul principalul vinovat: "Este o sfidare, o tâlhărie la drumul mare"

Cornel Dinu, val de ironii

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu îl consideră pe Dorin Şerdean principalul vinovat pentru situaţia de la club. Preşedintele celor de la Dinamo a avut un conflict cu suporterii la derby-ul cu CFR Cluj. Acesta a fost la un pas să nu poată intra pe stadion

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situația la Dinamo este cruntă, ceea ce pe mine mă revoltă. Mă macină ceea ce se întâmplă la Dinamo, din doua puncte de vedere. Infiorător. Este vorba de moralitatea societății în care trăim. De unde or veni toate nenorocirile astea numai pe capul lui Dinamo? Tot ceea ce am spus eu a fost adevărat, nimeni nu m-a băgat în seamă. Ultima secvență, aceea de aseară, cu escrocul ăla de Șerdean, care vorbea așa supărat, depășește orice urmă de bun simț.

Dar sunt prea multe lucruri ascunse, clare ca lumina zilei, dar nimeni nu a spus nimic. Domnule, (spaniolii, n.r.) ăștia sunt niște escroci. Unul dintre principalii vinovați este tocmai acest așa-zis vânzător, Ionuț Negoiță.
În momentul în care au apărut acești Cortacero, Melero Marin, am întrebat și eu în Spania. Mi-au spus frumos: Mister, era casier, nu au bani nici să treacă strada. Era în martie, domnule! Totul a fost o imensă păcăleală, o imensă inginerie financiară.

Cornel Dinu, acuzaţii dure la adresa lui Dorin Şerdean

Acest Șerdean este cu dosar penal la Alba Iulia. Nu a interesat pe nimeni. Vine tsunami-ul peste Dinamo, cu acest comportament de tâlhari la drumul mare. Nu a interesat pe nimeni.

Acest Șerdean este creatorul acestei escrocherii. Coaforul avea un capital de 200 de lei. Acest capital s-a marit la 2400 de lei. Investiție mare de tot!! Spunea Șerdean ăsta… problema aici este înfioratoare. A inventat această inginerie… La toată această inginerie financiară pe care a făcut-o, care nu se poate vinde decât cu acordul lui Negoiță. Au adus vreo zece inși care nu au nicio legătură cu fotbalul și au creat această formă de activitate care nu aduce niciun ban.

Reclamă

Banii ăștia cu care se laudă acest Șerdean, că au venit 550 de mii, nu au venit domnule de la Cortacero. A pus și acel domn cu pantofi de lac, care a venit și el cu niște bani (Toma Săpașu, n.r.), 150 de mii din ăștia 550 de mii sunt veniți de la o bancă românească, probabil de la un român, probabil de la Șerdean, apoi restul sunt veniți de la băieții aceștia, care își revendică drepturile. Este o sfidare, o tâlharie la drumul mare. Mă tem de orice, gândiți-vă că se pare că există o ruptură între Melero Marin și băieții ăștia, alde Cortacero, și Melero Marin, care a adus jucătorii", a spus Cornel Dinu la Digisport

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și