Închide meniul

EXCLUSIV | 5 cluburi mari pe urmele lui Dennis Man! Ce împiedică plecarea atacantului de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 ianuarie 2021, 11:34

EXCLUSIV | 5 cluburi mari pe urmele lui Dennis Man! Ce împiedică plecarea atacantului de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man are 22 de ani

Din câte se pare, singurul impediment în calea transferului lui Dennis Man de la FCSB la una dintre cele 5 echipe care-l doresc este prețul cerut de Gigi Becali – 15 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele 5 formații care-l doresc pe Dennis Man

  • Fenerbahce
  • Parma
  • Monaco
  • AS Roma
  • Zenit 

Gigi Becali vrea să-l păstreze pe Dennis Man pentru a lua campionatul

În acest moment, Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri marcate, fiind urmat de Florin Tănase cu 12 reușite. Finanțatorul FCSB vrea să-i păstreze pentru a lua titlul.

Nu mai vând niciun jucător. Nu mă mai interesează să mai vând nimic acum. Vreau să iau campionatul. Să facă oferta, dar eu nu mai vreau să vând. Eu nu mai vreau să vând nimic, vreau să iau campionatul”, spunea Becali zilele trecute.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” Vezi toate știrile
Citește și