Închide meniul

EXCLUSIV | Atac stelar pentru FCSB! Cum ar putea arăta primul 11 cu toate "perlele" lui Gigi Becali în teren

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 5:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

EXCLUSIV | Atac stelar pentru FCSB! Cum ar putea arăta primul 11 cu toate "perlele" lui Gigi Becali în teren

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Pe teren va reveni unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Florinel Coman, care a fost accidentat în ultima vreme. Astfel, FCSB va avea atacul stelar la care visa Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman își va revendica locul în primul 11 și  este decis să țină pasul cu Florin Tănase și Dennis Man, care marchează pe bandă rulantă. Cei doi au fiecare câte 9 goluri în acest start de sezon.

FCSB va avea în teren "tripleta de aur" 

O dată cu revenirea lui Coman, Toni Petrea va putea alinia 11 de vis pe care-l vrea Becali. Din informațiile AS.ro, tehnicianul va miza în atac pe "tripleta de aur" (Man, Tănase, Coman), astfel ca Sergiu Buș va mai prinde cu greu echipa de start.

Din câte se pare, FCSB va juca din nou fără vârf de careu. Gurile de foc ale echipei vor fi Man și Coman, cu Florin Tănase în spatele lor. Acesta va schimba însă de multe ori poziția cu Darius Olaru sau Olimpiu Moruțan.

Pofta lui Becali va fi satisfăcută

Finanțatorul FCSB a declarat în mai multe rânduri că vrea să-i vadă în teren în același timp pe Man, Tănase, Coman și Moruțan. Aceasta a fost dorința pe care le-a transmis-o tuturor tehnicienilor. Se pare că Toni Petrea va reuși să i-o îndeplinească.

Reclamă

Astfel, acesta va folosi la mijlocul terenului un romb din care vor face parte închizătorul Gabriel Simion, cei doi interi: Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, plus Florin Tănase care va fi folosit în spatele vârfurilor, Man și Coman.

Florin Tănase se simte cel mai bine în spatele vârfurilor

De altfel, căpitanul roș-albaștrilor a declarat recent ca aceasta este poziția pe care se simte cel mai bine în teren. Totuși, după cum spuneam și mai sus, Tănase, Olaru și Moruțan vor face destul de des schimb de locuri între ei.

În afara lui Simion, la închidere ar mai putea evolua și tinerii Șut și Perianu, dar și "veteranul" Ovidiu Popescu. Se așteaptă și revenirile lui Nedelcu și Filip, dar, cel mai probabil, cei doi vor fi folosiți în postura de fundași centrali, după cum anunță chiar Becali înainte să iasă din viața publică.

Reclamă 4 / 0/3

Cum ar putea arăta FCSB

Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Simion – Olaru, Moruțan – Tănase – Man, Coman

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și