Închide meniul

EXCLUSIV | Bourceanu a dat cărţile pe faţă: "Din mândrie nu am spus niciodată că nu mai pot"! Cum era Neubert şi ce mesaj are pentru noul staff de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 iulie 2020, 19:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

EXCLUSIV | Bourceanu a dat cărţile pe faţă: "Din mândrie nu am spus niciodată că nu mai pot"! Cum era Neubert şi ce mesaj are pentru noul staff de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Bourceanu, în tricoul FCSB

Bourceanu a dezvăluit care este cel mai important lucru pe care la învăţat de la noul preparator fizic de la FCSB, Thomas Neubert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mi s-a inoculat, în perioada aia, ideea de a nu spune nu pot. Din mândrie n-am spus niciodată că nu mai pot, deşi au fost momente", a povestit Bourceanu, râzând, pentru AntenaSport.

Alexandru Bourceanu: "Am avut parte de satisfacţii extraordinare la FCSB"

Fostul căpitan de la FCSB este convins că trioul format din Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert vor readuce FCSB acolo unde îi este locul. Bourceanu a povestit cum a reuşit să se impună la echipă şi să facă faţă antrenamentelor extrem de dure ale lui Tommy.

"Îmi doresc ca Petrea şi Neubert să aibă succes, pentru că sunt nişte oameni senzaţionali, atât ei, cât şi Pintilii, MM, Gigi, toţi cei care sunt în staff, am avut parte de satisfacţii extraordinare acolo. Pentru ei trei, pentru Mihai, pentru Toni şi pentru Tommy, îmi doresc să aibă succes.

Cu Neubert am avut un contact bun, foarte bun, pentru că eram un tip care mă implicam la antrenamente şi cred că asta vrea să vadă orice antrenor. Pe vreme aia, cu toţi au făcut faţă antrenamentelor, fiecare cu particularităţile lui", a declarat fostul căpitan de la FCSB.

Reclamă

Bourceanu ar vrea să facă practică la FCSB

Alexandru Bourceanu a dezvăluit pentru AntenaSport că vrea să urmeze cale antrenoratului şi susţine că şi-ar dori să meargă în practică la FCSB.

"În momentul ăsta, mi-ar plăcea să fac practică oriunde. Sigur, dacă m-ar primi la câteva antrenamente, la FCSB, m-aş duce să mă uit. Aş avea ce învăţa, cu siguranţă", a mai spus Bourceanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandru Bourceanu are 5 trofee cu FCSB
  • Cum a făcut faţă antrenamentelor lui Neubert
  • Bourceanu vrea să devină antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și