Închide meniul

EXCLUSIV | Ce se ascunde de fapt în spatele plecării lui Contra de la Dinamo! Unde este așteptat ”Guriță” cu un munte de bani

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 noiembrie 2020, 11:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Ce se ascunde de fapt în spatele plecării lui Contra de la Dinamo! Unde este așteptat ”Guriță” cu un munte de bani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

Arabii sunt dispuși ”să-l îngroape” în bani pe Cosmin Contra. Din informațiile AS.ro, tehnicianul este dorit de Al Ittihad, fosta echipă a lui Victor Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Guriță” se umple de bani dacă se duce la Arabi. Din informațiile AS.ro, Contra va încasa la Al Ittihad 1.500.000 de euro pe an, de patru ori mai mult decât ia la Dinamo.

Cosmin Contra este neplătit de 100 de zile la Dinamo

Cosmin Contra rămâne de neînduplecat, chiar și după victoria cu Viitorul, și vrea să plece de la echipă. ”Guriță” a dezvăluit faptul că nu a încasat niciun euro de la Dinamo de 100 de zile și se simte păcălit de conducerea ”câinilor”.

Nu mai există cale de întoarcere. Eu sunt dispus să ajung la o înțelegere. Nu doresc niciunui antrenor ce am trăit eu în astea trei luni. Am fost naiv și am crezut într-un om. Mi-aș dori ca în ceasul al doisprezecelea să se întâmple ce au promis.

Luni se vor face 100 de zile în care nu am primit niciun euro, nici eu, nici jucătorii. Vom vedea ce se va întâmpla luni dimineață. Telefonul meu este deschis. Directorul sportiv este pe hol și dacă are ceva să-mi transmită îl aștept cu drag”, a spus Contra după meciul de Cupă cu Viitorul.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și