Închide meniul

EXCLUSIV | "Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis". "Perla" lui Gigi Becali îl va face uitat pe mijlocaşul lui Rangers

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2021, 18:25

EXCLUSIV | "Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis". "Perla" lui Gigi Becali îl va face uitat pe mijlocaşul lui Rangers

ProfimediaImages

Ianis Hagi a convins pe toată lumea în Scoţia

  • Ianis Hagi face spectacol la Rangers
  • Românul de 22 de ani e cotat la 4.5 milioane de euro

Mijlocaşul celor de la FCSB are o ofertă uriaşă şi ar depăşi cea mai mare sumă de transfer a lui Ianis, 4.7 milioane de euro. 10.5 milioane oferă arabii pe "perla" lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentaţi români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis", a spus Iftime, pentru AntenaSport. 

Pe de altă parte, Iftime l-a sfătuit pe Becali să nu îl vândă în această iarnă pe Moruţan. Asta chiar dacă moldovenii au păstrat 10% dintr-un transfer ulterior. Altfel spus, Iftime ar încasa un milion de euro dacă mijlocaşul pleacă de la FCSB.

Salariu uriaş pentru Olimpiu Moruţan 

Conform surselor AntenaSport, salariul oferit mijlocaşului de la FCSB este unul de-a dreptul uriaş: două milioane de euro. Echipa care îl vrea pe Moruţan este patronată de emirul care deţine şi Manchester City, dar şi alte multe echipe din Europa. Astfel, nu este exclus ca acesta să nu rămână în Emirate în urma transferului.

Mijlocaşul de 21 de ani e cotat de transfermarkt.de la 1.3 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat 3 goluri şi a oferit 10 pase decisive, în cele 16 meciuri disputate în toate competiţiile, în tricoul celor de la FCSB.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 LIVE VIDEOAl Ain – Al Hilal se joacă ACUM în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 19:22 Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru 18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:35 LIVE TEXTCorvinul – FC Voluntari se joacă ACUM! Echipa din Liga a 2-a a dat lovitura şi a deschis scorul! 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” 17:50 Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem” 17:20 Bernadette Szocs s-a calificat în optimi, la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă, live în AntenaPLAY 17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Liga 1 • 9:59
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 16 apr., 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali