Închide meniul

EXCLUSIV | Decizia luată de Gigi Becali după ce a ratat transferul lui Denis Haruţ. Patronul FCSB, strategie fără precedent înaintea bătăliilor decisive pentru titlu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 20:35

EXCLUSIV | Decizia luată de Gigi Becali după ce a ratat transferul lui Denis Haruţ. Patronul FCSB, strategie fără precedent înaintea bătăliilor decisive pentru titlu

Decizie radicală luată de Gigi Becali

Hepta

Conform informaţiilor AS.ro, Gigi Becali a decis să nu mai investească în transferuri. Becali a luat această decizie după ce transferul lui Denis Haruţ a picat în ultimul moment, deşi patronul FCSB bătuse palma cu Valeriu Iftime. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vremurile în care Gigi Becali investea milioane de euro în transferuri au apus. Cel puţin în perioada de transferuri din iarnă. Becali era dispus să dea 700.000 de euro pe Haruţ. Refuzul jucătorului de a semna contractul pe 5 ani propus de FCSB l-a făcut pe Gigi Becali să îşi schimbe radical strategia. Becali a apucat să bage mâna în buzunar pentru transferul lui Radunovic, pe care l-a cumpărat cu 400.000 de mii de euro în decembrie. 

  • Florinel Coman este cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Gigi Becali. În 2017, patronul FCSB a plătit 3.000.000 de euro celor de la Viitorul pentru "Mbappe de România".

Motivul pentru care Gigi Becali nu mai bagă bani în transferuri

Conform surselor AS.ro, Gigi Becali a luat această decizie din cauza pandemiei de coronavirus. Patronul FCSB se teme că dacă investeşte milioane de euro în transferuri nu îi va mai recupera. Pandemia de coronavirus a dat peste cap şi piaţa transferurilor, iar vânzarea jucătorilor pe sume mari se face tot mai dificil.

În acest context, Becali va aştepta cel puţin până în vară să vadă evoluţia pandemiei de coronavirus. Chiar şi aşa, Becali visează la primul titlu de campion după 6 ani. FCSB a terminat anul pe primul loc, cu două puncte mai mult decât Universitatea Craiova şi trei peste campioana CFR Cluj. 

Gigi Becali nu s-a supărat că Denis Haruţ nu a mai semnat cu FCSB

Gigi Becali nu a fost supărat că transferul lui Denis Haruţ a picat în ultimul moment. Patronul FCSB şi-a dat seama că a făcut o economie de 700.000 de euro în vremuri de pandemie.

Reclamă

"Eu am vorbit cu Gigi Becali. Nu s-a supărat. E un pic contrariat că un copil a venit şi nu a semnat. De obicei, care a intrat pe poarta palatului nu mai iese decât fecesebist. Uite că el a ieşit curat, nu a semnat", a spus Valeriu Iftime în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și