Închide meniul

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, încântat de cum arată FCSB! Regretul tehnicianului 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 noiembrie 2020, 18:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, încântat de cum arată FCSB! Regretul tehnicianului 

AS.ro

Edi Iordănescu are 42 de ani

Edi Iordănescu susține că acesta ar fi atuul celor de la FCSB în lupta la titlu și este convins că dacă Man sau Coman s-ar fi născut în vestul Europei ar fi avut cote mult mai mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mereu am avut o slăbiciune pentru jucătorii tineri și foarte tineri. FCSB-ul are foarte mulți jucători tineri extrem de talentați și cei doi sunt unii dintre ei (n.r. – Man și Coman). 

Dacă acești jucători s-ar fi născut probabil în Croația sau în Austria, sau în Elveția, ar fi avut automat și cote mia mari”, a declarat Edi Iordănescu pentru AS.ro.

Edi Iordănescu, încântat de cum arată FCSB

Iordănescu a vorbit și despre lupta la titlu și este încântat de cum arată FCSB sub comanda lui Toni Petrea și Thomas Neubert. Tehnicianul vrea să vadă o luptă la titlu care să fie dusă până la finalul sezonului.

Este adevărat că FCSB arată o altă față, o altă energie, un alt entuziasm și eu mi-aș dori, pentru fotbalul românesc, să avem cât mai multe echipe angrenate în lupta asta pentru podium și pentru titlu. 

Reclamă

Mi-aș dori să fie o luptă dusă cât mai mult și, de ce nu, să avem cum am avut anul trecut: o finală de titlu”, a spus Iordănescu Jr.

Edi Iordănescu regretă că războiul dintre Steaua și FCSB a împărțit fanii

Întrebat despre războiul dintre Armată și Gigi Becali, Edi Iordănescu a dezvăluit care este marele său regret. 

Eu am un singur regret, din toată situația asta: faptul că suporterii roș-albaștrilor s-au împărțit. 

Reclamă 4 / 0/3

Este singurul regret major pe care îl am, crescut fiind în curtea respectivă (n.r. – Ghencea)”, a mai spus Edi Iordănescu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și