Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, acuzat că loveşte şi înjură oamenii nevoiaşi care vin la palat! "Copiilor lui, tuturor le este ruşine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 5:57

EXCLUSIV | Gigi Becali, acuzat că loveşte şi înjură oamenii nevoiaşi care vin la palat! "Copiilor lui, tuturor le este ruşine"

Hepta

Acuze fără precedent la adresa lui Gigi Becali

"El se preface foarte bine. "Eu ajut, tată, eu fac, tată". Tot ajutorul ăsta este doar când sunt camerele video. Când pleacă de la palat camerele, începe şi îi înjură pe toţi, dă cu piciorul în ei. Ăsta este Gigi Becali. Toată lumea îl ştie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi facem poveşti, zicem că e băiat bun. Copiilor lui, tuturor le este ruşine. Uite ce nevastă fină are. Aţi văzut-o să iasă cu el, să îl bage în seamă? Se face de râs cu un asemenea specimen. Omul e primitiv, nu ai ce să-i faci", a spus Anamaria Prodan, la AS.ro.  

Gigi Becali a ajutat-o cu medicamente pe Anamaria Prodan

Pe de altă parte, Prodan recunoştea cu puţin timp în urmă că patronul de la FCSB a ajutat-o cu medicamente în momentul în care a suferit de Covid-19. Între timp, relaţia dintre cei doi s-a distrus după ce Anamaria a fost sărită din schemă la transferul lui Man. Astfel, agentul a pierdut un milion de euro, dar şi o muncă de câteva luni. 

”În secunda în care a aflat (n.r. – că are coronavirus), Gigi Becali m-a sunat. Mi-a trimis absolut tot, de la vitamine și albastru de metil până la Arbidol. Toate medicamentele și tratamentele le-am urmat cu sfințenie.

Gigi mi-a trimis și un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca de copilul său”, spunea Anamaria Prodan, pentru AS.ro. 

Reclamă

Gigi Becali luptă împotriva Covid-19

Gigi Becali a trecut fotbalul pe planul secund şi încearcă să ajute în lupta cu pandemia de Covid-19. Pe primul loc în Liga 1 cu FCSB, omul de afaceri este încântat că a putut ajuta un număr uriaş de persoane să se vindece de coronavirus.

Latifundiarul din Pipera a anunţat că, la clinica pe care o deţine în Bucureşti, a angajaţi mai mulţi medici care lucrau în afara ţării. Le-a oferit salarii uriaşe.

"Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români şi le dau 4000-5000 pe lună (n.r. euro). Ei mi-au spus despre aceste tramente, pentru că se făceau studii pe afară.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun este ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum în România. Eu nu am nicio treabă, îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Invermectina ser. Invermectina pastilă e slabă.

Este şi ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Cand a existat pe piaţa din Romania, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu", a declarat Gigi Becali pentru ziare.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și