Închide meniul

EXCLUSIV | Mircea Rednic, în locul lui Contra la Dinamo? "De ce nu! A împrumutat, a fost doar un creditor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 7:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

EXCLUSIV | Mircea Rednic, în locul lui Contra la Dinamo? "De ce nu! A împrumutat, a fost doar un creditor"

Mircea Rednic, ameninţat cu schimbarea de la Dinamo

Profimedia

"Păi de ce să nu îl văd pe Rednic la Dinamo? L-aş vedea, de ce nu?! E dinamovist, dar depinde cine îl angajează. Rednic nu pierde niciun ban, din contră, el şi-a luat banii înapoi din drepturile de TV. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Rednic i s-au dat şi banii pe lojă, i s-au plătit şi lojele pe care le luase, el nu a pierdut. El nu a ajutat, el a imprumutat, a fost doar un creditor", a spus Prunea, la AntenaSport.  

Mircea Rednic, două oferte de "afară"

Totuşi, Rednic a anunţat că a refuzat deja oferte de la echipe de play-off din Liga 1, dar şi de la mai multe cluburi din liga secundă. Are acum o ofertă din Belgia, campionat unde a mai fost antrenor la Standard, Gent şi Mouscron.

"Eu sunt în discuții avansate cu două cluburi, dar nu din România. E unul din Golf și unul din Belgia. În România nu vreau, m-au căutat toți din Liga 2, în afara de Petrolul.

Și cei de la Rapid m-au căutat, dar le-am rugat să mă înțeleagă. Și din Liga 1 am avut, de la două echipe din primele șase, dar le-am spus că până în iarnă nu vreau să antrenez", a spus Rednic, cu câteva zile în urmă. 

Reclamă

Ca antrenor, Mircea Rednic a câştigat două titluri în România, cu Rapid (2002-2003) şi cu Dinamo (2006-2007). Acesta din urmă e ultimul campionat adjudecat de "câinii roşii", de care Puriul s-a despărţit cu scandal anul trecut.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și