Închide meniul

EXCLUSIV | Pablo Cortacero, două săptămâni până la dezastru. "Pierde acţiunile". Ante Puljic dă foc la grătarele de la Săftica dacă intră banii la Dinamo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 11:20

EXCLUSIV | Pablo Cortacero, două săptămâni până la dezastru. "Pierde acţiunile". Ante Puljic dă foc la grătarele de la Săftica dacă intră banii la Dinamo

AntenaSport

Ante Puljic s-a săturat de promisiunile conducerii lui Dinamo

"Sunt multe poveşti despre Pablo, Negoiţă. Informaţiile noastre spun că dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească", a spus Puljic, pentru AntenaSport.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ante Puljic: "Facem un grătar dacă intra banii"

Puljic dă foc la grătare la Săftica dacă intră banii luni. Dar nu crede că spaniolii se vor ţine de cuvânt. Săptămâna viitoare e decisivă. Dacă nu primesc salariile, jucătorii îşi vor depune memorii. 

"Au vorbit băieţii cu Şerdean şi Ţălnar. Li s-a transmis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri şi nu s-a întâmplat. 5 băieţi şi antrenorii am fost să vorbim cu domnul Şerdean, care ne-a anunţat că vor intra banii luni. Dar nu se va întâmpla asta. Nu vor intra luni. Minte. 

Această săptămână e foarte importantă. Dacă nu se schimbă nimic, mulţi jucători vor pleca. Am suferit prea mult, şi noi şi oamenii din club. Nu este uşor, facem un grătar dacă intra banii", a mai spus căpitanul lui Dinamo. 

Proiectul DDB e salvarea lui Dinamo

Juan Camara a dezvăluit că a discutat acum două zile cu Pablo Cortacero, care a făcut noi promisiuni că situaţia va deveni stabilă la Dinamo. Totuşi, Puljic nu crede decât în suporterii-acţionari. Ei au virat deja bani pentru salarii.

Reclamă

"Singurii care fac ceva sunt cei din proiectul DDB. E greu şi pentru ei. Au de rezolvat multe probleme. Nu cred că pot rezolva această problemă singuri. Vor avea nevoie de un om puternic. Ei nu mint când spun ceva", a încheiat Puljic.  

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și