Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a dat verdictul înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Să spunem că ar avea prima şansă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 5:28

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a dat verdictul înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Să spunem că ar avea prima şansă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Piţurcă prefaţează FCSB - Universitatea Craiova

"În momentul ăsta, FCSB e pe primul loc, joacă şi pe teren propriu. Să spunem că ar avea prima şansă, însă meciul se joacă. Cine va face cele mai puţine greşeli va câştiga. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "FCSB poate marca mai uşor"

FCSB are avantajul că este într-o formă foarte bună. Şi sunt mult mai bine puşi la punct în ofensivă. Pot marca mult mai uşor decât cei de la Craiova", a spus Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de marele derby FCSB – Universitatea Craiova.

  • Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova se dispută la Giurgiu, duminică seară, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Mihai Rotaru

Pițurcă nu se mai intoarce la Craiova cât este Rotaru patron. "E un nimeni, un zero", spune Pițurcă. Scandalul a pornit de la puștiul minune care a ajuns la FCSB, Octavian Popescu.

Mihai Rotaru susține cu vâr și îndesat că Pițurcă n-a plecat de bunăvoie de pe Oblemenco. "Eu l-am dat pe Pițurcă afară, nu a plecat el", susține omul cu banii de la Craiova. Victor Pițurcă a negat afirmațiile patronului oltenilor. "Piți" l-a criticat dur pe Rotaru, pe care l-a făcut mincinos.

"Dacă mă dădea el afară, să-mi plăteasca salariul pe trei ani de zile. El rămâne tot un mincinos. El e mulțumit că m-a dat afară. Bravo lui. E mare. Mihai Rotaru e mare. Pentru mine, el e un nimeni, un zero. Parveniți din ăștia am cunoscut la viața mea", a spus Victor Pițurcă.

Reclamă

De la Octavian Popescu a pornit scandalul. Rotaru spune că l-a pierdut din cauza lui Pițurcă. Tehnicianul de 64 de ani nici n-a vrut să audă de această variantă. "Octavian Popescu a plecat fiindcă domnul Rotaru voia să-i dea salariu 1000 de lei. Norocul lui este că a plecat de la Craiova. Sunt sigur că nu era nici în lot", a explicat Victor Pițurcă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și