Închide meniul

EXCLUSIV | Visul lui Rotaru se poate risipi din nou! Edi Iordănescu este dorit în străinătate

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 august 2020, 13:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

EXCLUSIV | Visul lui Rotaru se poate risipi din nou! Edi Iordănescu este dorit în străinătate

Profimedia

Edi Iordănescu are 42 de ani

Iordănescu junior este dorit insistent la Universitatea Craiova, acolo unde Cristiano Bergodi este pe picior de plecare după eliminarea rușinoasă din turul întâi preliminar din Europa League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul echipei, Mihai Rotaru insistă pentru el. Nu este pentru prima dată când Edi Iordănescu este dorit în Bănie. 

Tehnicianul de 42 de ani a fost aproape de a semna un contract cu Universitatea Craiova și în iarna acestui an, dar clauza de reziliere pe care o avea la Gaz Metan Mediaș a împiedicat tranzacția.

Edi Iordănescu, dorit în Qatar

Totuși, visul lui Rotaru de a-l avea pe Edi Iordănescu la echipă se poate risipi din nou. Tehnicianul este dorit insistent în străinătate.

Din informațiile AntenaSport, Edi Iordănescu are o ofertă concretă din Qatar. Din câte se pare discuțiile sunt destul de avansate, tehnicianul fiind tentat să preia o echipă din străinătate.

Reclamă

”O să fiu foarte sincer, prioritar pentru mine este să antrenez în străinătate”, spunea Edi Iordănescu acum ceva timp.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și