Închide meniul

Fanii lui Dinamo ”au luat foc”! Cer ajutorul ambasadorului Spaniei în România: ”Nu te vei putea ascunde. Vrem să afle toată lumea cine sunt marii tâlhari”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 noiembrie 2020, 21:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Fanii lui Dinamo ”au luat foc”! Cer ajutorul ambasadorului Spaniei în România: ”Nu te vei putea ascunde. Vrem să afle toată lumea cine sunt marii tâlhari”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci din Liga 1

Scene ireale s-au întâmplat la baza lui Dinamo, de la Săftica. Antrenamentul "câinilor roşii" nu a mai avut loc şi asta din cauza faptului că niciun membru al staff-ului medical nu era de faţă. Evident, Cosmin Contra a fost nevoit să anuleze şedinţa de pregătire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul celor de la PCH

NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ȘI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezența unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă… Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească niște datorii. 

Dar asta contează prea puțin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se țin de convocări pentru 21 decembrie. Să le spună cineva acestor tractoriști că pe 21 Decembrie am mai ieșit odată în stradă și nu ne-a putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

PCH solicită sprijinul ambasadorului Spaniei

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la București, Excelența Sa Manuel Larrotcha Parada! Situația creată prin înșelătoria pusă la cale de un grup de cetățeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviștilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depășește 1 milion de conaționali. 

Reclamă

SUNTEM PESTE TOT! ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postrări și orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenței Sale, pe adresa: emb.bucarest@maec.es.

Solicităm autorităților din România și din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor. E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. 

PCH: ”Vrem să afle toată planeta cine sunt marii tâlhari”

Excelența voastră, așa cum nouă nu ne place să fim arătați cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciți prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiți hoți și șarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România. 

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesă (pentru că investiție nu o putem numi) și este o rușine pentru întreaga Spanie. Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată Planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este nația lor și pe unde încearcă să se ascundă”, au răbufnit fanii de la Dinamo pe contul lor de Facebook.

Recomandări
  • Dinamo stă pe un butoi cu pulbere
  • Situație critică la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și