Închide meniul

FCSB a câştigat cu 5-1 la Buzău. Cinci victorii la rând în amicale! Mesajele cu care fanii au vrut să-l enerveze pe Gigi Becali

Reclamă

Publicat: 9 iulie 2021, 21:22

FCSB a câştigat cu 5-1 la Buzău. Cinci victorii la rând în amicale! Mesajele cu care fanii au vrut să-l enerveze pe Gigi Becali

Presiune la FCSB

fcsb.ro

La pauză a fost doar 1-1, dar roş-albaştrii s-au dezlănţuit în repriza secundă. Oaidă (‘4), Musi (’67), Vucur (’70), Dumitru (’74) şi Vână (’87) au marcat pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul s-a jucat cu 1.000 de spectatori, deşi în tribune puteau fi ocupate maximum 5.000 de locuri. Olaru a acuzat probleme medicale şi a ieşit în minutu 57.

Noul antrenor, Dinu Todoran, are un palmares impresionant. Cu el, FCSB a câştigat toate cele cinci partide de pregătire: cu Mioveni (1-0), Chindia (3-1), Concordia Chiajna (4-1) şi Viitorul Pandurii (5-1).

LIVE SCORE FC Buzău – FCSB 1-5

Update: Final de meci la Buzău.

Update: GOOOL FCSB! Vână a transformat un penalty şi a dus scorul la 5-1, în minutul 87.

Reclamă

Update: GOOOL FCSB! Cristi Dumitru a făcut 4-1, în minutul 74.

Update: GOOOL FCSB! Vucur a făcut 3-1, după o gafă imensă. Suntem în minutul 70.

Update: GOOOL FCSB! Puştiu Alexandru Musi, în vârstă de 16 ani, a marcat în minutul 67, cu un şut din unghi, la colţul scurt. Octavian Popescu a pasat superb.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Darius Olaru a acuzat probleme la umăr şi a părăsit terenul după mai puţin de o oră de joc.

Update: Cinci schimbări făcute de FCSB la pauză. Ondrasek, printre cei care au intrat: Straton, în locul lui Vlad, Vali Creţu, în locul lui Haruţ, Iulian Cristea, în locul lui Alexandru Creţu, Rodunovic, în locul lui Cordea şi Ondrasek, în locul lui Oaidă.

  • FCSB nu a scăpat de contestatari nici la Buzău. Fanii au afişat bannere cu mesajul „FCSB nu e Steaua”.
as.ro
as.ro

Update: Olaru cade în careu şi cere penalty la ultima fază a primei reprize. Arbitrul nu a dictat nimic, deşi jucătorul lui FCSB a fost împins în careu.

Update: GOOOL Buzău! Ciobanu a adus egalarea de la 11 metri, în minutul 21.

Update: Penalty FC Buzău. Cordea intervine neglijent.

Update: GOOOL FCSB! Răzvan Oaidă a înscris cu poarta goală, în minutul 4, după ce portarul de la Buzău a respins mingea în față.

Update: Deși autoritățile au permis accesul a 5000 de oameni la stadionul din Buzău, doar 1000 de oameni au venit la meci.

Reclamă

Update: A început meciul.

FCSB trebuia să joace fără spectatori la Buzău, dar fanii au obţinut dreptul de a privi vedetele lui Gigi Becali. Preţul biletelor a fost de 5 lei la peluze şi 10 lei la tribune.

FCSB a făcut spectacol până acum în meciurile amicale, în care a adunat patru victorii.

La meciul de la Buzău, Todoran a ales următoarea echipă de start: Vlad – Haruț, Crețu, Vucur, Cordea – Ov. Popescu, Oaidă, Olaru – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu

Gigi Becali a spus stop transferurilor

Înainte de startul noul sezon, Gigi Becali a anunţat că oprit transferurile. ”Nu mai aducem nimic. Cu lotul ăsta vom merge mai departe. Nu mai avem așa mulți bani”, a declarat Becali la AS.ro.

FCSB a transferat patru jucători în această vară. Becali a cheltuit doar 20.000 de euro.

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB

Singurul jucător pe care Becali ar putea să-l vândă în această vară este Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor este dorit insistent de Anderlecht. Finanțatorul FCSB a cerut 5.000.000 de euro în schimbul său.

”Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a anunțat Becali la AntenaSport.

Recomandări
  • FCSB a câştigat toate amicalele verii
  • Al cincilea succes: 5-1, la Buzău

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și