Închide meniul

FCSB, devoratoarea de antrenori de la Craiova. Echipa lui Gigi Becali a creat haos la olteni în acest sezon

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2020, 8:54

FCSB, devoratoarea de antrenori de la Craiova. Echipa lui Gigi Becali a creat haos la olteni în acest sezon

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Victor Pițurcă și Corneliu Papură au plecat după înfrângeri cu FCSB

Craiova a început sezonul cu Papură pe bancă. Deși rezultatele au fost bune, acesta a fost înlocuit la mijlocul lunii august cu Victor Pițurcă. Papură a rămas însă în staff-ul lui Piți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mandatul lui Pițurcă la Craiova s-a terminat în decembrie, după o înfrângere cu FCSB, 0-2 pe Arena Națională. Victor Pițurcă își anunța demisia, iar în locul său revenea Papură.

Al doilea mandat al lui Papură la Craiova s-a încheiat tot după un meci cu FCSB, 1-4 pe Arena Națională. Chiar dacă fotbalul a fost suspendat din cauza pandemiei, Papură a decis să renunțe la funcția de antrenor.

Mihai Rotaru, după demisia lui Papură: "Am fost șocați"

"Cine a spus că l-am dat afară? Domnul Papură şi-a dat demisia. Noi am fost foarte trişti. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină pandemie. Niciodată nu ne-a trecut prin cap să-l dăm afară pe Papură. Pentru noi este fără explicaţie. Am fost şocaţi", a spus MIhai Rotaru la Pro X.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și