Închide meniul

FCSB, disperată să distrugă CSA Steaua! Mihai Stoica, anunţ uluitor: "E mai important meciul cu ei decât Cupa României"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 18:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

FCSB, disperată să distrugă CSA Steaua! Mihai Stoica, anunţ uluitor: "E mai important meciul cu ei decât Cupa României"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Mihai Stoica, anunţ aiuritor

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri incredibile despre salariile şi banii care se investesc la CSA Steaua, echipă ce luptă în acest sezon pentru promovarea în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Mihai Stoica spune că e mai importantă blocarea celor de la CSA Steaua în drumul spre Liga 2 decât câştigarea Cupei României de FCSB. Echipa a doua a celor de la FCSB poate juca barajul de promovarea cu CSA Steaua. 

E mai important meciul dintre FCSB II cu CSA Steaua decât Cupa României, pentru că trebuie stopată această gaură neagră. Sunt plătitor de taxe, dar nu vreau să plătesc salariul lunar al lui Nsiah, care am auzit că are 28.000 de lei pe lună. Nu sunt de acord să plătesc pentru un fotbalist de 38 de ani care joacă în Divizia C și are burtă.

Nu mă deranjează să plătesc taxe pentru sportivii care au performanțe. Nu vorbesc despre echipe precum CSM București, pentru că acolo se joacă în Liga Campionilor. Și la Steaua este Ana Maria Brânză care face cinste țării. Eu vorbesc strict despre echipa lor de fotbal”, a spus Mihai Stoica la Digisport.

Mihai Stoica: "S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului"

Mai mult, Mihai Stoica spune că banii investiţi de clubul armatei în echipa de fotbal ar putea fi folosiţi în infrastructură. 

Reclamă

"Un camion rămâne fără frâne și cauciucuri și mor trei militari pentru că nu au fost bani de reparații, dar în schimb să dăm banii pentru o echipă de fotbal din liga a treia.
Există salarii exagerate la copii și juniori. E exagerat ca peste trei milioane de euro din bugetul statului să meargă la Steaua. Dacă promovează, e adevărat că trebuie să-și schimbe statutul. S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului
”, a spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și