Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Gică Craioveanu, ironie la adresa echipei lui Gigi Becali: "Fără Man și Coman, nu mai impun respect!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 16:26

FCSB – Universitatea Craiova | Gică Craioveanu, ironie la adresa echipei lui Gigi Becali: "Fără Man și Coman, nu mai impun respect!"

SportPictures / BOGDAN DANESCU / SPORT PICTURES via Hepta

Gică Craioveanu, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Gică Craioveanu crede că FCSB nu mai este la fel de puternică fără Dennis Man și Florinel Coman. Olimpiu Moruțan este singurul jucător capabil să-i pună probleme Craiovei, e de părere Craioveanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FCSB nu mai e la fel fără Man și Coman și nu mai e echipa aia care să impună respect. Coman e printre puținii jucători care știu să dribleze, să scoată adversari din joc. A mai rămas doar Moruțan, în ei stă FCSB", a declarat Gică Craioveanu, pentru Pro Sport. 

FCSB – Universitatea Craiova | Gică Craioveanu: "Avem tot ce trebuie pentru a ne impune"

Craioveanu se așteaptă la un derby echilibrat pe Arena Națională. Crede că oltenii au echilibrat acum balanța forțelor, după ce FCSB s-a impus fără probleme în partida tur. 

"Cred că va fi un meci echilibrat și se va impune calitate. Ambele echipe sunt într-o formă destul de bună, chiar dacă FCSB este lider. Noi ne-am schimbat foarte mult în plan defensiv, acolo aveam probleme, iar în atac avem calități foarte bune, tot ce trebuie pentru a ne impune", a mai spus Gică Craioveanu. 

FCSB are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu Universitatea Craiova. Craiova are un bilanţ de coşmar în deplasările cu FCSB. De la promovarea în prima ligă, în 2014, are 9 înfrângeri şi 1 egal.

Reclamă

"Dacă o să avem atitudine și curaj, o să depășim acest complex, FCSB poate de aceea și jucătorii s-au temut de asta. Se vor schimba mult lucrurile, avem jucători cu atâta experiență. Chiar dacă pierdem, o să avem un cuvânt greu de spus pentru titlul de campioană, dar depinde și de cine va intra în play-off", a încheiat Gică Craioveanu. 

FCSB și Universitatea Craiova sunt despărțite de șapte puncte înaintea confruntării directe. Ambele echipe sunt în formă bună (5 victorii consecuitve pentru FCSB, 4 victorii în ultimele 5 etape pentru Craiova).

FCSB – Universitatea Craiova | Oltenii au cerut control antidoping

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că va cere control anti-doping pentru echipa lui Gigi Becali. Acesta din urmă nu s-a arătat speriat de solicitarea echipei din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

"Ce dacă au cerut control anti-doping. Este dreptul lor, atâta timp cât este regulamentar. E problema lor. Nu mă supăr, de ce să mă supăr?", a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Înaintea duelului direct, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, 63 de puncte, în timp ce Craiova este pe 3, cu 56 de puncte.

În partida tur, FCSB s-a impus cu 2-0 împotriva Craiovei. "Dubla" lui Dennis Man aducea victoria pentru echipa lui Petrea pe Oblemenco.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.as.ro

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și