Închide meniul

Focar de coronavirus la un club din Liga 1! Au fost infectate 14 persoane! Anunţul făcut de oficiali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 12:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Focar de coronavirus la un club din Liga 1! Au fost infectate 14 persoane! Anunţul făcut de oficiali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FC Voluntari a fost lovită în plin de pandemia de coronavirus

Mihai Teja a ajuns în situaţia lui Dan Petrescu. Nu ştie cu cine va juca meciul de duminică, cu Gaz Metan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

14 cazuri de coronavirus la FC Voluntari

FC Voluntari a depistat 14 cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor şi al staff-ului tehnic. "Persoanele infectate se află în izolare şi respectă toate recomandările DSP Ilfov", au transmis oficialii clubului într-un mesaj postat pe Facebook.

Voluntari se afla şi aşa într-o situaţie dificilă. A pierdut şase din ultimele opt meciuri din campionat. Mai grav este că meciul cu Gaz Metan nu poate fi amânat.

În Cupă, cine nu se poate prezenta la meci va fi eliminat din competiţie, spre deosebire de campionat, unde se poate obţine o amânare a partidei.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și