Închide meniul

Gabi Balint, şocat de decizia ultraşilor din DDB după ce Magaye Gueye a înjurat Dinamo ca la uşa cortului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 5:39

Gabi Balint, şocat de decizia ultraşilor din DDB după ce Magaye Gueye a înjurat Dinamo ca la uşa cortului

Hepta

Mgaye Gueye a înjurat-o pe Dinamo

"Eu nu mă așteptam ca suporterii să-l ierte pe Gueye, să-i prelungească contractul, după gestul pe care l-a făcut. Pentru că gestul ăla, în orice stare ai fi fost, nu poți să-l faci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poți să spui despre tine, dar nu poți să lovești clubul așa cum l-a lovit el. Eu, în momentul ăla, știi ce am simțit? Am zis: băi, asta merită fotbalul românesc. Nu Dinamo, ci mă refer la fotbalul românesc. Asta merită, ca anumiți jucători să vină, să nu le pese, să-și ia banii și să plece",  spus Balint, la Digi Sport.

Magaye Gueye, în mijlocul unui scandal, după ce a înjurat-o pe Dinamo

Decizia suporterilor acționari de a-i prelungi contractul lui Magaye Gueye este cel puțin surprinzătoare. Senegalezul a înjurat clubul din Ștefan cel Mare din cauza restanțelor salariale, iar cei de la DDB au fost foarte supărați din această cauză. 

"Pe teren, acest Magaye nu m-a impresionat. Eu, de la bun început, mi-am dat seama că nu poate fi o soluție bună pentru Dinamo. Sper că acolo, în filmare, a fost mai convingător, pentru că pe teren nu m-a convins deloc. Acum, antrenorul trebuie să decidă în cazul lui.

Noi vrem să fie dat afară! N-are rost să ne mai încurcăm cu el. Cine e Magaye Gueye? De 25.000 de euro pe lună trebuie să arăți ceva, dar el s-a trezit în România, unde șampania este bună și ieftină", a transmis unul dintre membrii programului DDB.

Reclamă

Magaye Gueye apare într-un clip, în jacuzzi. Are alături două femei. Una dintre ele este un cunoscut fotomodel, Laurette, cu care senegalezul are o relaţie.

Gueye a lipsit de la primul meci al sezonului, cu Hermannstadt, după ce a invocat probleme musculare.

Atacantul de 30 de ani cotat la 400.000 de euro a marcat două goluri în cele 8 meciuri adunate în Liga 1 pentru Dinamo. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Magaye Gueye şi-a prelungit contractul cu Dinamo
  • Atacantul a înjurat clubul din Ştefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și