Închide meniul

Ghinion pentru un FCSB! Un fotbalist cumpărat de Becali are probleme de sănătate. Anunțul medicului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 19:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Ghinion pentru un FCSB! Un fotbalist cumpărat de Becali are probleme de sănătate. Anunțul medicului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Ghinion pentru un FCSB! Un fotbalist cumpărat de Becali are probleme de sănătate. Anunțul medicului

Târnovanu a gafat în meciul Poli Iași-Academica Clinceni (0-1) și nu a făcut parte din lotul moldovenilor în deplsarea de la FC Voluntari. Medicul formației din ”Copou” a anunțat că fotbalistul are probleme de sănătate și va suferi o intervenție chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme de sănătate pentru jucătorul transferat de Becali

"Medicul Drăgan Alexandru a sesizat in timpul antrenamentului efectuat in cursul zilei de astăzi probleme la portarul Ştefan Târnovanu. 

'Anamneza şi examenul clinic ORL au decelat o afecţiune cronică de tip inflamator, care determină obstrucţia nazală unilaterală a fosei nazale stângi, care totodată, in cazul unui sportiv de performanţă, îl împiedică din dezvoltarea capacităţii fizice la nivel maxim, cauzând un fenomen de insuficienţă respiratorie', a declarat medicul echipei noastre.

Doctorul a solicitat efectuarea unor investigaţii suplimentare necesare pentru certitudinea unui diagnostic. Foarte probabil, portarul va fi supus unei intervenţii chirurgicale care nu suportă amânare. Drept urmare, Ştefan a părăsit în această seară lotul echipei şi a plecat la Iaşi.

Însănătoşire grabnică, Ştefan!", a transmis clubul Poli Iaşi

Reclamă

Gigi Becali a achitat 200.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Târnovanu de la Iași.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării Vezi toate știrile
Citește și