Închide meniul

Gigi Becali anunţă bomba zilei! "Coman, Man şi Tănase pleacă de la FCSB". "Am deja ceva în cap, dar nu vă spun"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 17:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gigi Becali anunţă bomba zilei! "Coman, Man şi Tănase pleacă de la FCSB". "Am deja ceva în cap, dar nu vă spun"

Gigi Becali, dispus să lase din preţul lui Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

"Numai tatonări, numai întrebări, ei întreabă, eu le dau răspunsuri. Ei intreabă, eu le zic 20 de milioane. Şi eu cred că în toamnă, după cupele europene vor pleca 3 jucători: Man, Tănase, Coman, în toamnă, dacă avem noroc să ne calificăm, ăştia 3 pleacă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am deja în cap ceva dacă îi vând, dar nu vă spun! Promovez de la Academie, dar nu poţi juca cu ei titulari", a spus Becali, la Digi Sport

Gigi Becali a analizat şansele la câştigarea titlului

CFR – FCSB se dispută duminică, în prima etapă după reluarea Ligii 1. Cu 8 meciuri rămase de disputat, ardelenii au un avantaj de 4 puncte în faţa roş-albaştrilor.  

"Dacă vor câştiga ei, cred că trebuie să ne retragem, nu mai avem şanse. Dacă se termină egal, mai avem şanse, o să mai avem un meci", a mai spus Becali. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și