Închide meniul

Gigi Becali are un nou aliat. "Lăsați-l pe noul stadion din Ghencea. Pe echipa Armatei o bat bucătarii în Liga 4"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2020, 15:48

Gigi Becali are un nou aliat. "Lăsați-l pe noul stadion din Ghencea. Pe echipa Armatei o bat bucătarii în Liga 4"

Facebook AS47

Robert Niță își dorește ca FCSB să joace pe Stadionul Steaua

  • Stadionul Steaua este realizat în proporție de 80%
  • Are o capacitate de 31.254 de locuri
  • Arena ar putea găzdui numai meciurile lui CSA Steaua

Robert Niță a început fotbalul la Steaua și speră ca echipa din Liga 1 să primească dreptul de a evolua pe arena care a costat aproape 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Niță a sărit în apărarea lui Gigi Becali

"Steaua e FCSB. Pentru mine, actuala FCSB e Steaua din trecut. Se supără lumea, mă înjură, primesc comentarii pe youtube, pe facebook…pot să-mi dau cu părerea. E părerea mea și am argumente. Dacă nu era Becali, Steaua avea soarta Rapidului. Acum, cu banii de la Armată, Steaua se chinuie să promoveze de doi ani. De ce n-a ținut tot timpul Armata echipa? Dați-i stadionul lui Becali să joace, plătește omul chirie. 

Trebuie să avem grijă de branduri, de echipele mari. Lasați-l în pace pe Becali, tot roș-albaștru e. Îi luăm Steaua lui Becali și ne bat unii de prin liga a 4-a. Unii care-s de vârsta mea și bucătari-ospătari. Lasați omul să țină echipa și asta e!", a spus Nita pentru Sport.ro.

Patronul lui FCSB bate deja în retragere și a lăsat de înțeles că echipa pe care o finanțează va continua să joace pe Arena Națională.

Păi, n-am cum să joc acolo, nu vezi că fac suporterii scandal? Îmi văd de treaba mea, vor fi la stadioane acum. Ce să fac eu cu atâtea stadioane?”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"
Liga 1 • 11:01
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni