Închide meniul

Gigi Becali, atacat din toate părțile! Aroganța suporterilor de la UTA Arad înaintea meciului cu FCSB: "Steaua înseamnă CSA"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2021, 7:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Gigi Becali, atacat din toate părțile! Aroganța suporterilor de la UTA Arad înaintea meciului cu FCSB: "Steaua înseamnă CSA"

Facebook Ultras Arad

Banner ultraşi fani UTA

Suporterii celor de la UTA i-au enervat pe susținătorii echipei lui Gigi Becali. Aceștia au pătruns în peluza stadionului de la Arad și au afișat bannere de susținere pentru CSA Steaua: "Haide, UTA! Haide, Steaua!" și "Steaua înseamnă CSA". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA Arad – FCSB, în etapa a 27-a din Liga 1

Partida dintre UTA Arad și FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:00. Echipa lui Laszlo Balint are speranțe la play-off, de care o despart 4 puncte. Cu toate acestea, UTA este cea mai slabă formație din Liga 1 pe teren propriu. Arădenii au o singură victorie în 13 partide disputate "acasă" în acest sezon.

De cealaltă parte, FCSB continuă lupta la titlu cu CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la egalitate de puncte cu clujenii, dar au un golaveraj mai bun. Trei victorii consecutive are echipa lui Toni Petrea în Liga 1. 

Pe de altă parte, misiunea de la Arad va fi dificilă pentru FCSB. Gigi Becali a anunțat că mulți titulari vor juca la echipa a doua, în derby-ul din Liga 3 cu CSA Steaua. 

Reclamă

CSA Steaua – FCSB 2, derby-ul de promovovare

În acest moment, Steaua conduce clasamentul cu 26 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de FCSB II. Echipa lui Vintilă are 24 de puncte, după același număr de meciuri. Primele două clasate la finalul sezonului vor merge la barajul pentru promovare. Derby-ul dintre CSA Steaua și FCSB 2 se joacă sâmbătă, de la 15:00

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și