Închide meniul

Gigi Becali le face praf pe CFR şi Craiova. "Petrescu este un plângăcios. Mă enervează ipocrizia asta cu mutarea finalei Cupei României"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 19:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Gigi Becali le face praf pe CFR şi Craiova. "Petrescu este un plângăcios. Mă enervează ipocrizia asta cu mutarea finalei Cupei României"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

"Mi se pare că şi noi trebuia să cerem să se amâne până astăzi Viitorul cu Craiova în 2017, ca să se ştie dacă joacă sau nu joacă. Cu alte cuvinte, ei ştiu că nu aveau interes la vremea aia şi ştiu ce au făcut şi le e frică să nu fie loviţi cu aceeaşi armă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu le spun să stea liniştiţi. Ce vor ei acum? Să le facem lor toate poftele? Să îi aducem pe Real Madrid ca să aibă valoare. Îl luăm pe Bîrsan şi îl punem peste tot, şi la tuşă, numai Bîrsan peste tot! 

Dan Petrescu exagerează ca întotdeauna. E un plângăcios şi exagerează, întotdeauna a fost aşa. Craiova se va încurca. Şi Botoşaniul poate să îi încurce, au meciuri mult mai grele decât CFR. Bine, CFR vor avea cu noi, dar Astra şi Botoşani sunt echipe greu de trecut", a spus Becali, la Digi Sport.

Universitatea Craiova cere amânarea finalei Cupei României

Universitatea Craiova a cerut, oficial, amânarea datei la care se va disputa finala Cupei României. FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe ar trebui să se lupte cu trofeul pe masă pe 22 iulie 2020, la Ploieşti, dar data aleasă nu este pe placul liderului din Liga 1.

"Iar declaraţiile celor de la Craiova… Mă deranjează ipocrizia asta că să se mute, vezi Doamne, finala Cupei. Cred că şi-au dat seama de greşeala făcută cu Viitorul atunci şi au înţeles lecţia pe care le-am dat-o eu acum. Dar chestiunea asta cu amânarea finalei Cupei e ceva… În rest, celelalte declaraţii sunt decente, pe care orice conducător le-ar face. E normal să-şi apere echipa. Doar Petrescu bate câmpii.

Reclamă

Nu voi odihni pe nimeni. Ce pot face? E vorba de dreptate. Poţi să odihneşti jucătorii şi să pierzi finala Cupei că te bate Dumnezeu. Nu hotărăşti tu cine e campion. Trebuie să joci şi cu CFR la aceeaşi intensitate. 

Mihăilă îşi rupea mâna, omul vrea să fie campion. Îmi bat eu joc de Mihăilă? Şi dacă pierd jucători pentru meciul cu Sepsi… Eu împlinesc dreptatea, nu o să mă poată arăta nimeni cu degetul, nici Rotaru nici nimeni. Asta e. Pierd, pierd, dar măcar ştiu că am fost drept", a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Craiova cere mutarea finalei Cupei României
  • Dan Petrescu acuză pe toată lumea după ce CFR a pierdut primul loc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și