Închide meniul

Gigi Becali, ofertă concretă pentru una dintre perlele de la FCSB! Răspunsul dat de finanţator

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 7:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali, ofertă concretă pentru una dintre perlele de la FCSB! Răspunsul dat de finanţator

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali a avut oferte pentru un jucător de bază

  • Gigi Becali putea vinde un jucător în această iarnă
  • Fotbalistul e cotat la două milioane de euro

"Este un jucător tehnic, care simte foarte bine mingea. Poate să fie o opţiune pentru naţională. Ţinând cont de nivelul la care se află el, cred că poate să facă faţă acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru, aproape de plecarea de la FCSB

Citisem că a avut oferte din Europa, chiar şi de la Krasnodar. Am sursele mele, nu e oficială informaţia, dar asta ştiu. Se pare că FCSB nu a vrut să îl dea.  

Cu siguranţă că Darius şi-a arătat valoarea, şi-a ajutat echipa şi cu Chindia Târgovişte. Olaru, chiar şi când nu se află în prim-plan ajută echipa", a spus Florescu, pentru looksport.ro. 

Reclamă

Gigi Becali a mai avut oferte pentru Darius Olaru

Gigi Becali a mai primit o ofertă pentru Olaru. Ruşii de la Rubin Kazan au oferit 1.700.000 de milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB. Gigi Becali a refuzat din start, având în vedere că suma cerută pentru Olaru este de 6 ori mai mare.

Cota lui Darius Olaru este într-o continuă creştere chiar şi pe timpul pandemiei. Conform Transfermarkt, jucătorul care a înscris 2 goluri în 13 meciuri pentru România U21 a ajuns să valoreze 2 milioane de euro.

Reclamă

Dacă Olaru va pleca de la FCSB, atunci Becali ar face un profit uriaş după numai un an de la venirea jucătorului de la Gaz Metan Mediaş. Atunci, Gigi plătea 600.000 de euro pentru mijlocaşul care acum e cotat de transfermarkt.de la două milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”