Închide meniul

Ilie Năstase, dezamăgit de fotbalul de pandemie: "Va fi plictiseală mare în Liga 1!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 19:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Ilie Năstase, dezamăgit de fotbalul de pandemie: "Va fi plictiseală mare în Liga 1!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ilie Năstase nu are aşteptări mari din partea Ligii 1

Bundesliga este primul campionat major care s-a reluat, dar lui "Nasty" nu i-a plăcut deloc ce-a văzut acolo. Fotbaliştii din România se pregătesc şi ei să revină la treabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă uitam şi eu la meciurile din Germania şi nu au niciun farmec. Dacă e plictiseală la ei acolo, vă daţi seama ce-o să fie la noi. Va fi plictiseală mare în Liga 1. Şi ei se tot grăbesc să joace", a declarat Ilie Năstase pentru Mediafax

Ilie Năstase: "Simona Halep îşi revine repede" 

Năstase aşteaptă şi reluarea turneelor de tenis. E convins că Simona Halep va fi în formă şi în momentul în care tenisul va primi undă verde. 

"Simona Halep s-a antrenat în toată această perioadă, dar problema este la jocul cu racheta, nu forma fizică. La fel ca la fotbal, condiţie fizică poţi face şi în casă, pe biciceltă, dar cu mingea e mai greu că nu ai unde. Eu cred că îşi revine repede, într-o săptmână-două", a mai spus Năstase pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și